Dávid bemutatása

 

A lejátszóval hátérzene lejátszását indíthatod el.

Ackermann Dávid 2009. május 26.-án töltötte be 18. évét. A vecsési Martinovics Ignác Általános iskolából indult el az élet útján 2005-ben. A Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakközépiskolában tanult tovább érettségiig, majd ugyanitt további két évet tanulna tovább. Az első évben laboratóriumi asszisztensi képzést kapna, majd a második évben orientálódott volna „víz” és környezetvédelmi technikusi szak felé. Érdekelte a környezetvédelem. Igyekezett megfelelni nekünk, tanárainak, barátainak Barátai, osztálytársai szerették. Általános iskolás korában imádott úszni, a Malév uszodát is sűrűn látogattuk. Majd a cselgáncs tetszett meg neki, versenyeken is részt vett. Szeretett futballozni. A helyi egyesületbe járt edzeni, a testvérével, barátaival is sűrűn elmentek rúgni a labdát egy közeli grundra. Szerette a motort, szeretett kerékpározni, szinte mindent szeretett, mert egy életrevaló, vidám fiú volt. Óvónénik, általános iskolai tanárok szerint Dávid a jég hátán is megélő típusú gyerek. Szerette az állatokat, volt is neki tengerimalaca, deguja, kutyusa, akiket mindig simogatott, játszott velük, és felelősséggel ellátott.

Dávid 2009 nyarán

Dávid 2009 nyarán

Nem volt soha egy „angyal”, de nem is lett volna jó, ha csak egy sarokban ül. Felnőtteknél ezt úgy jellemzik: „szereti az életet”. Szeretett moziba járni a barátokkal, beszélgetni a téren vagy a grundon. Szerette a lányokat. Folyton szerelmes volt, már óvodás korában is.

Szereti a családi nyaralásokat a Balatonon, Sárazsadányban, Kőszegen, a nagymamánál Hárskúton. Szeretett kirándulni, sétálni. A számítógépet nagyon jól ismeri, főleg stratégiai játékokat játszott, de jó neve volt a COD (Call of Duty) közösségben is. Az iskola utolsó évében nem teljesített túl jól, de rájött, hogy nem jó így és igyekezett bepótolni a hiányosságokat és az új tanévben már tetszett neki, amit csináltak, főleg a laborgyakorlatokon végzett kísérletek hangolták jókedvre. Barátai, barátnői előtt mindig nagyobbnak szereti mutatni magát, mint amilyen, de csak egy nagy gyerek. Ez néha nem a jó irányba vitte, de megpróbálta helyrehozni a dolgait és mi mindig mellette álltunk.