Vendégkönyvünk

Üdvözlünk mindenkit megújult vendégkönyvünk oldalán.
Várjuk látogatóink véleményét, meglátásait, tanácsait, hozzászólásait.
Reméljük olyan is lesz köztük amivel eljutunk Dávidhoz.

A bejegyzések ezentúl, 1-2 imposztor miatt, moderálás után lesznek láthatók.
Esetenként előfordulhat késés, mivel nem állandóan vagyunk gép előtt.

Elnézést kérünk mindenkitől.

Köszönjük!

Az alábbi gombra kattintva tudsz írni Vendégkönyvünkbe.

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
A "Name" mezőbe írj álnevet vagy a nevedet, a válaszadást megkönnyíti.
A "Guestbook entry" mezőbe pedig a hozzászólásodat, észrevételedet, tanácsodat.
A "Submit" gombra kattintva küldheted el.
Köszönjük!
129 entries.
Valaki_01 wrote on 2023.02.28. at 18:25
Reméljük Dávid előkerül,azóta sincs semmi változás az ügyben?
aksimann wrote on 2023.02.22. at 20:15
Válasz Valaki_01-nek és xy-nak. Köszönjük szépen a linket és a javaslatot. Már elkezdtük az utánajárást, de igazából mi csak kérni tudjuk az információkat. Az Édesapa
Valaki_01 wrote on 2023.02.20. at 21:12
Szülőknek érdeklődni kéne illetve meg kéne nézni.
xy wrote on 2023.02.20. at 21:03
Egy megkötözött holttestet emeltek ki a Dunából: Your text to link...
egy látogagó wrote on 2023.02.18. at 19:23
Normälis maga Kocsis atya? Hogy van képe ilyen ökorseget beirni íde? Ki engedték a bolondok házából ..... az őrűlteket?
Bütyök wrote on 2023.02.17. at 20:54
Én tudok egy Aldit, ahonnan réti néger tolvajok állandóan lopják a bevásárló kocsikat. Pedig csak az Aldinak van 3 kamerája. A biztonsági őr sem megy utánuk, mondván, hogy nem hagyhatja ott az áruházat, akkor sem, ha szeme láttára viszik el. Mellette egy benzinkút, szintén több kamera. Majd a közútkezelő kamarái. Majd egy állami intézmény kamerái. Majd 2 darab önkormányzati térfigyelő kamera. Összesen 12 kamera a tolvajok útján, de minek... A budapesti "Rákóczi tér" pedig már sok éve átköltözött a Nyugati térre. Aluljáróban egész nap normál prostituáltak zaklatják az arra járókat, még a fiatalkorúakat is, az aluljáróban lévő nyilvános WC-ben meg homoszexuális prostituáltak. Az aluljáróban körülbelül 30-40 darab kamera van felszerelve. A rendőrség még sem tesz az égvilágon semmit...
Valaki_01 wrote on 2023.02.14. at 13:40
Én már azután be pereltem volna a rendőrséget miútán alig akarták elkezdeni a keresést,a rendőrség kamuzott hogy nincsenek kamerák a szigeten, érdekes a szülőknek kellett kideríteni úgymond egy civil embernek hogy vannak kamerák,plusz érdekes mód csak azután nézték meg miután dörlődtek.Meg a szülőknek kellett írni egy levelet hogy csináljanak már valamit mert a rendőrség nem akarta valamiért elkezdeni.Értem hogy a rendőrségnek követni kell egy eljárás rendet stb de ez már azért gyanus én ezek után felfogadtam volna egy ügyvédet és bíroságig vittem volna hogy a rendőrség milyen csodálatos munkát végzett.De szerintem még most sem késő egy ügyvédet fogadni és tanácsot kérni és a bíroság elött felsorolni hogy rendőrség mennyi mulasztást csinált.Amugy meg ha a rendőrség nagyon vissza akarta volna állítani a kamera felvételeket akkor biztos hogy vissza tudta volna mert hallottam már olyat hogy valaki törölt egy felvételt vagy egy fotót és egy jó szakember segítségével vissza lehetett állítani a felvételeket.Szerintem a szülőknek nem kéne ezt az ügyet annyiban hagyni mert itt sok furcsaság van ebben az egészben és lehet a szülők bíroságig vinnék az ügyet lehet valaki elkezdene beszélni mert a hülye is észre veszi hogy a rendőrség nem véletlenül mulasztott ennyit és nem csak Dávid ügyére gondolok.Akár újra ki lehetne plakátolni a szigetet illetve Pest nagyobb csomópontjait, hajléktalan körökbe érdeklődni,ki plakátolni, a tv-ben újra leadni dávid történetét hátha valaki megszólal, tudom hogy ezek már megtörténtek de hátha csodatörténik.
Szilágyi István wrote on 2023.02.14. at 00:19
Valaki_01-nek: Ezt kellene tenni, egyetértek! Ophélie Bretnacher és Strehó Gergő esetében is "törlődtek" a kamera felvételek, mire egyáltalán "észrevették", hogy vannak arra kamerák! Magyarországon nem rendőrség, hanem bűnőrség működik! Csak akkor tesznek valamit, ha van rá politikai akarat. Márpedig nincs!
Valaki_01 wrote on 2023.02.13. at 13:55
Tisztelt Ackermann család én az önök helyében be perelném a rendőrséget mert nem végezték a munkájukat rendesen de lehet nem véletlen ahogy a rendőrség kezelte ezt az ügyet.gondolom le lettek fizetve.a kamerákat sem véletlen hogy csak akkor nézték meg mikor már törlődtek meg a rendőrség először hazudtak a kamerákkal kapcsolatban.