Vendégkönyvünk

Üdvözlünk mindenkit megújult vendégkönyvünk oldalán.
Várjuk látogatóink véleményét, meglátásait, tanácsait, hozzászólásait.
Reméljük olyan is lesz köztük amivel eljutunk Dávidhoz.

A bejegyzések ezentúl, 1-2 imposztor miatt, moderálás után lesznek láthatók.
Esetenként előfordulhat késés, mivel nem állandóan vagyunk gép előtt.

Elnézést kérünk mindenkitől.

Köszönjük!

Az alábbi gombra kattintva tudsz írni Vendégkönyvünkbe.

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
A "Name" mezőbe írj álnevet vagy a nevedet, a válaszadást megkönnyíti.
A "Guestbook entry" mezőbe pedig a hozzászólásodat, észrevételedet, tanácsodat.
A "Submit" gombra kattintva küldheted el.
Köszönjük!
129 entries.
ddn wrote on 2024.05.16. at 20:51
Most ahogy így olvastam hogy a korona tanú vissza vonta pár nap után az 1milliót így azt gondolom hogy az egész története csak egy figyelem elterelés volt a valódi tettesekről.. bár ez csak spekuláció de bárhogy is történt szerintem biztos hogy szegény Dávid a Dunában lehet mert tudom hogy sokan meg a szülők is abban bíznak hogy él és fogva tartják de azért 14évig fogva tartani úgy valakit hogy bármikor lebukhat hát szerintem sajnos már nem él.
anym wrote on 2024.05.13. at 20:47
Megismerve az egész történetet, nevetségesnek tartom azokat a felvetéseket, hogy a többiek bántották volna Dávidot. Nem is ismerték. Bűntetőjogi felelősségük nincsen, viszont emberileg leszerepeltek. Kolozsvári Raszta Barca Drogos Áginak és Gábornak is kijárna egy istentelen nagy verés. A szerelmi szál az ő dolguk, de az a mese amit kitaláltak a trombita virággal az szánalmas. Az eszükbe sem jutott, hogy a többiek nem fogják ugyanazt vallani? Az egész hazudozós félrebeszélésnek semmi értelme nem volt. Mindenki tudta, hogy drogoztak, a rendőröket nem érdekelte volna ez a része. A felszívódás, névváltoztatás részét sem értem. Elmondja a rendőrségnek és a családnak amit tud aztán többet nem faggatták volna. Mi szükség volt erre? A rendőrök meg nem tudtak a kihallgatás során beijeszteni néhány tizenéves fiatalt annyira, hogy beszéljenek? Nincs erre valami pszichológiai módszer a kihallgatás során? Megnéztem a kommentek között felmerült neveket, a többségük felnőtt fejjel is trógernek tűnik. Ezektől hiába kérdeznél bármit, most sem mondana mást, mint 14 éve. A Csellengőkben mentegetőző srácok értelmesnek tűnnek, de a droghasználat az arcukra van írva. A korona tanú meséje szóra sem érdemes, hülyeség az egész, azt el kell felejteni.
aksimann wrote on 2024.05.02. at 15:53
mm4-nek: Ön szerint?? Nem reagálunk, posztolunk?? Vajon ki engedélyezi a hozzászólások megjelenését?? Mit posztoljunk, ha semmi változás nincs?? Amire választ vártak a hozzászólók, arra válaszoltunk. A megvizsgálandó ötleteket megköszönjük és utánajárunk. A "koronatanú" felbukkanásáról (13 év után) pedig, ahogy a hivatalos formula szól: "a nyomozás érdekében nem nyilatkozunk". Amúgy, ha visszaolvas a hozzászólásokban, már januárban itt is felrakták a Blikk cikkének linkjét a "szemtanú"-ról, aki szintén felajánlott l millió forintot és pár nap után vissza is vonta. Azért ide másolom a linket: https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/hazugsagvizsgalo-tanu-eltunt/n4mt8t5 És amit már sokszor leírtunk, leírtam: SOSEM ADJUK FEL!!!!! Az Édesapa
mm4 wrote on 2024.05.01. at 20:53
Amúgy a szülők még keresik egyáltalán Dávidot? Mert se Facebook Dávid profilján sem pedig itt nem reagálnak meg nem is posztolnak sehol amikor a korona tanú felbukkant azt az információt sem rakták fel sehova pedig szerintem hasznos lett volna.
Katalin wrote on 2024.04.17. at 13:47
Eggyetértek Anonymus 11 hozzászólásával abba hogy Dávidnak két arca volt.Én felkeresném azokat az embereket akiknek Dávid tartozott.Megkérném őket hogy meséljenek Dávidról.Milyen gyakran járt hozzájuk milyen volt a viselkedése.Az eltünése előtt mennyi volt a tartozása.Megmondanám nekik hogy rendezem Dávid tartozását,cserébe viszont mondjanak el mindent Dávidról.Ha azok csináltak Dáviddal valamit akiknek tartozott,abból nekik nincs haszon.Egy elhúnyt embertől nem tudják visszakapni a pénzt.Szerintem van valami abban amit elmondott a korona tanú.Én azt gondolom hogy akiknek tartozott Dávid hitegette őket hogy ekkor és ekkor fizet,de nem tudott fizetni.Követhették Dávidot Budapestre.Kihasználták hogy Dávid lemaradt a társaságtól.Ekkor jöhetett az a bizonyos fehér autó amibe beszállt,szerintem is ismerhette Dávid azokat az illetőket akiknek a kocsijába beszállt.Szerintem elvitték őt valahová ahol megverhették,nyilván a tartozás miatt bánthatták.Ekkor történhetett szegénnyel valami tragédia.
Anonymus1 wrote on 2024.04.10. at 21:15
Tisztelt Ackermann család nem bánják ha Dávid történetét megosztom tiktok-on mert ott nagyon sokan látnák, persze túl nagy csodát nem várok,de hátha... minél többen látják annál jobb, szerintem ártani nem árt.persze csak ha nem bánják.
Anonymus 11 wrote on 2024.04.10. at 21:00
Szerintem Dávid nagy valószínűséggel nem él.és valahol az ismerősei/baráti társaságánál kéne a megoldást keresni, Dávidnak két arca volt: a szófogadó jó kisfiú amit mutatott a szülők felé és a drogos,a szülők abban a hitben voltak hogy Dávid túl lépett a drogozáson de ez sokak szerint nem így van és hogy még tartozása is volt talán ezek a dolgok vezettek Dávid eltünéséhez és szerintem szerencsétlen a Dunában került
Bridge wrote on 2024.04.03. at 09:31
Kedves Ackermann Család! Jóideje nyomon követem honlapjukat és elolvasok bármit is,ami fiuk eltűnésével kapcsolatos...,legyen az egy régebbi cikk a neten,egy új hozzászólás a vendégkönyvben...vagy bármi...bármi ami új információ lehet.Megnéztem minden interjut Önökkel stb..Végigolvastam szerintem mindent IS már arról,mi minden történhetett Dáviddal.A különböző variációkhoz sem hozzátenni,sem abból elvenni nem lehet úgy hiszem,mert ahány ember,annyiféle gondolatmenet.Vélhetően minden eshetőség fel lett sorolva már.Én ezekhez nem gondolnék hozzászólni,mert mindenkinek megvan a maga véleménye,ami valahol azért egy idő után ismétlődik.Újat mondani pedig nem tud senki.Főképp valami "olyan újat",ami Önöknek is valódi segítség lenne.Segíteni én sem tudok sajnos,bár megtehetném,azonnal megtenném.Engem is csak ki tudja mi vezetett arra,hogy leírjam a gondolataimat.Tulajdonképpen csak annyi a mondanivalóm lényege,hogy mélységesen együttérzek Önökkel.Én egy 48 éves anyuka vagyok,a fiam 17.De higyjék el,fogalmam sincs hogy az a tizenX év hogy tudott elröppenni...pedig nemrég még csak 4-5-6 éves volt...Elképzelni nem tudom,Önök min mentek/mennek keresztül,csak egy töredékét éltem meg amikor a fiam még kicsi volt és elkóborolt a kisbiciklijével,más útvonalon közlekedett mint amit megbeszéltünk.Fél órán át kerestem,mire megtaláltam.Kérdezgettem az embereket az utcán,nem láttak-e egy szőke kisfiút,zöld-sárga biciklivel...Senki nem látta,majd egyszercsak tekert-tepert felém és mondta:"bocsi anya,kicsit változtattam az útvonalon"..Tudják azért bármikor visszagondolok arra a fél órára,könnyek szöknek a szemembe.És azt az érzést nem kívánom senkinek.Az a fél óra,"tudom", Önöknek idén már 15 év.Ez ép ésszel felfoghatatlan.Nem is lehet erre semmit mondani.Talán Ő is változtatott az útvonalon és tovább tart míg találkoznak...
Cc3 wrote on 2024.03.27. at 17:09
Ági fent van Facebookon én is láttam Meg az is igaz hogy Dávid drogozott és veszélyes arcoknak tartozott és hogy a Stiller Nándival látták füvezni.aki kiköltözött Franciaországba talán nem véletlenül, szerintem a szülőknek kéne vele beszélni illetve az akkori osztálytársaival,barátaival meg aki előkerült korona tanú azt mondta hogy Dávidot egy fehér furgonból tuszkolták ki talán ezen a szálon is el lehetne indulni hogy Dávid barátai,ismerőseinek vagy osztálytársainak volt e fehér furgon.Mert Dávid egy fehér kocsi vagy furgon felé mutatott hogy az az autó jön érte, szóval ha ez igaz akkor Dávidnak ismernie kellett akik elrabólták
Réka wrote on 2024.03.27. at 16:21
Az új Ackermann Dávidos videóba az eggyik kommentelő rékeresett egy névre Polyovka Rolf,neki volt egy Ági nevű ismerőse és raszta haja volt.Esetleg erre az illetőre kellene rá írni hátha tud valamit.Kommentelt Dávid eggyik osztálytársa is.Írta hogy az utóbbi időbe az eltünése előtt sokat fogyott,azt is leírta milyen szereket használt akkoriban Dávid.Lehet szándékosan lemaradt a társaságtól azt remélte Ági utána megy.Tudjuk hogy nem ment utána.Amikor egyedül maradt lehet valaki el akart adni neki valamit,de neki nem volt elég pénze.Lehet ezzel az illetővel összetűzésbe keveredett,főleg ha köze volt az illetőnek az alvilághoz.Itt jöhet a képbe az amit ez az előkerült korona tanú elmesélt.
Anonymus1 wrote on 2024.03.23. at 22:42
Esetleg Dávid történetét még titokra is fel lehetne rakni,ott rengetegen néznék meg akár külföldiek is.
Anonymus1 wrote on 2024.03.17. at 22:14
https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/hazugsagvizsgalo-tanu-eltunt/n4mt8t5 Amúgy ezt az információt miért nem teszik fel Dávid Facebook fiókjára? Vagy ide? Lehet hogy sokat segítene és megszólalna valaki.Minnél többen látják annál jobb.
Anonymus1 wrote on 2024.03.07. at 16:36
https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/hazugsagvizsgalo-tanu-eltunt/n4mt8t5 Elvileg Dávidot egy fehér furgonból tuszkolták ki és az árpád híd felé lökdösik, szerintem a dunába került valamilyen úton módon persze ez csak spekuláció de pl.Amerikában is volt egy eset hogy egy lányt elraboltak és az elrablója a tengerbe dobta a holtestét 8-9éve történt és azóta sem került elő.Sajnos ugyanez dáviddal is megtörténhetett persze remélem nem így van.
Traceless wrote on 2024.03.05. at 18:06
Nem gondolom, hogy sokat segít, de a napokban véletlenül találkoztam azzal a fiatalemberrel Budapesten, aki látta, sőt beszélt Dáviddal az eltűnése estéjén. Annyit mondott, hogy egyértelműen drogos állapotban volt(talán túl sok fű) vagy vmi hallucigén anyag okozta, amit valószínűleg aznap este -szomorúsága miatt-fogyasztott. Ő azt tartotta valószínűnek, hogy Dávid annyira el volt keseredve Raszta Agika miatt, hogy elmegy és így bánik vele az este, de leginkább, mert kb azt sem tudta kik azok az idegenek, nagyon nem erre számított, hogy ő maga direkt nem követte a társaságot. A fiatalember és akikkel volt észrevették Dávidot, aki magán kívül futkarozott illetve olykor leült egy padra. Felül ruha már nem volt rajta. Sokan látták, megrökönyödve nézték, mégse mentek oda hozzá. Vagy hívtak a mentőket, rendőrséget, bárkit. Egyedül ők mentek oda, mikor Dávid épp leült egy padra és bele temette fejét a két kezébe. Akkor nála volt a poloja is még. De elhajtotta őket, hogy nem kér segítséget, hagyják békén. Elmondta, hogy azóta is lelkiismeret-furdalást érez, amiért nem tett mást, és nem hívott segítséget. De az egyikük azt mondta, hogy most jön érte valaki, és valamilyen fehér autó felé mutatott. Hogy az az autó valóban érte jött-e, vagy sem, nem tudta megmondani. Sokan hallgatnak. És érthetetlen okokból. Ágika és csapata anno a fű miatt féltek, az aznap este ott lévő emberek, nem tudni miért. Talán azt gondoljak, majd valaki más. Első pillanattól kezdve követem Dávid történetét. Meggyőződésem, hogy kihasználva az akkori állapotát, elvitték. Iratok, telefon nélkül. Hogy azt se tudja, kicsoda. Ereje teljében lévő fiatalember. Akit valamire valahol használnak. Munkára, pl. És olyan anyagot adtak neki, hogy azért nem tud jelentkezni vagy hazamenni, mert nem emlékszik semmire. Lehet, hogy az országban van valahol és akár egy tanyán dolgoztatják, vagy külföldön dolgoztatják ki tudja hol és mire. Amîg nincs rossz hír, holttest, ő addig él. És bízni kell. Egyszer talán elengedik, ha már nem tudjak mire használni. És valaki felismeri és hazahozza. De magától félő, hogy nem tudna hazamenni már. Hatalmas respect a családnak és kérem azokat, akik aznap este látták Dávidot, jelentkezzenek. Bármi segíthet. Bármi. 🙏
Anonymous wrote on 2024.02.18. at 21:11
Az is lehet hogy Ági már korábban szakított vele,mivel elutazni készült és nem akarta magát lekötni.Dávid meg felajánlotta neki hogy maradjanak barátok abban reménykedve hogy vissza tudja őt szerezni.Lehet Ági meg sem akarta őt hívni a búcsú bulira hogy Dávid ne érezze magát kellemetlenül.Mi van akkor ha Dávid meghivatta magát.Dávid a családjának azt mutatta hogy minden rendben van.De közbe belül meg nem volt jól megviselte őt az Ágival történtek.Azt gondolta tudni foglya kezelni bármi is lesz azon a búcsú bulin.Lehet olyat látott ami neki is sok volt.Pl:Ági az exével enyelgett.Vagy esetleg eggyesek a társaságból beszóltak neki.Ekkor történhetett valami amiről mindenki hallgat.Vagy megsértődött és direkt maradt le a társaságtól azt remélve Ági utána megy.De Ágit nem érdekelte mi van vele.Ez után meg lehet rosszkor volt rossz helyen.
Era wrote on 2024.02.17. at 10:33
Idézem a Random videója alatti kommentet: "@szenszittekerika840 3 months ago Vannak pàr nevek akiket jó lenne kihallgatni .ezek vecsésiek . Stiller Nàndor . Polyovka Rolf . Csukàn Tamàs . Völgyesi Gàbor (Kapor). Völgyesi Gábor eltünése elött egy héttel megverte Ackermann Dàvidot mert az hamis fűvel verte át Völgyesi Gàbor barátját Remetei Rolandot." Hátha hasznos lesz! Reméljük nem csak üres dobálózások!
onegirl wrote on 2024.02.02. at 16:04
Tisztelt Ackermann család,az a szemtanú aki nem rég előkerült és látta hogy dávid nagyon rossz álapotban kiszáll egy kocsiból vagy furgonból és állitólag őt is ájultra verték, és elmondta hogy hogy nézett ki a kocsi ha jol tudom,a rendőrség nem tudja nyilvánosságra hozni az információkat hátha segitene még ma is,esetleg a 2-3 személyről akik dáviddal voltak nem tudna személyleirást adni hogy néztek ki és azt is nyilvánosságra hozni? Hátha lenne valami nyom.Bár abbol itélve hogy a férfi azt mondta hogy azért nem mert idáig beszélni mivel hogy megfenyegették ha beszélni mer erről valakinek akkor megtalálják ls megölik,szerintem valami alvilági emberek lehettek vagy nagyon veszélyes emberek mert ők tényleg bárkit megtalálnak.Bár hiszem is meg nem is amit a férfi állit.Azt mondta hogy a margit-szigeten várakozott és hogy az árpád-hid felé lökdösik dávidot hátra csavart kézell és hogy őt is ájultra verték és ezt az esetet nem látta senki fényes nappal budapesten a margitszigeten ami elégforgalmas szerintem főleg nappal.Esetleg olyanra tudok még gondolni hogy dávid valami nagyon rossz társaságba és dologba keveredett bele és lehet az nap követték vagy megfigyelték dávidot és tudták hogy a margitszigeten lesz,bár ez csak spekuláció de remélem hogy előkerül dávid.Kitartást a szülőknek.
Bridge wrote on 2024.01.27. at 01:33
közlekedett mint amit megbeszéltünk.Fél órán át kerestem,mire megtaláltam.Kérdezgettem az embereket az utcán,nem láttak-e egy szőke kisfiút,zöld-sárga biciklivel...Senki nem látta,majd egyszercsak tekert-tepert felém és mondta:"bocsi anya,kicsit változtattam az útvonalon".. Tudják azért bármikor visszagondolok arra a fél órára,könnyek szöknek a szemembe.És azt az érzést nem kívánom senkinek. Az a fél óra,"tudom", Önöknek idén már 15 év. Ez ép ésszel felfoghatatlan. Nem is lehet erre semmit mondani. Talán Ő is változtatott az útvonalon és tovább tart míg találkoznak...
kefír wrote on 2024.01.25. at 16:55
Kedves Szülők! Szinte minden nap gondolok Dávidra már hosszú évek óta, az oldalt is naponta látogatom. Minden nap eszembe jut, hogy mi történhetett vele és, hogy miképpen tudnánk az ügyben előre haladni - sajnos sikertelenül. Tudni kell rólam, hogy kicsit sem vagyok spirituális, sőt a szöges ellentéte, de mióta először szembe jött velem Dávid története, egy megmagyarazhátatlan kapcsot érzek közte és köztem. Elnézést, remélem nem zaklattam fel Önöket ezekkel a sorokkal, már régóta írni akartam Önöknek, de valahogy sosem tudtam, hol is kezdjem. Akárhányszor szembe jön velem a fotója, mintha ismertem volna Őt és nagyon nagyon komolyan megviselt ami vele történt. A spiritualitásban hívő ismerőseim úgy gondolják egyik előző életünkben lehetett közünk egymáshoz. Nem tudom, igen szkeptikus vagyok az ilyen gondolatokkal, mindenesetre rengeteget gondolok Dávidra és szívemen viselem a sorsát. Érdeklődni szeretnék, hogy az alábbi cikk https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/hazugsagvizsgalo-tanu-eltunt/n4mt8t5 igaz-e, és ha igen, van e fejlemény ezen ügyben? Elképedve és reménykedve olvastam, hogy ennyi év után végre történhet valami. Minden jót, kitartást kívánok.
Závoda Cintia wrote on 2024.01.24. at 22:33
Ezt miért nem teszik fel a honlapjukra? Miért a Blikk honlapjáról és a TV2 videóból lehet csak megtudni az alábbiakat? https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/hazugsagvizsgalo-tanu-eltunt/n4mt8t5 Rejtélyes tanú került elő a 14 éve a Margitszigeten eltűnt fiú ügyében, állítja: Ackermann Dávid elrablói engem is ájultra vertek Vajon miért hallgatott eddig a most színre lépő férfi? Állítja: megfenyegették és attól félt, hogy megölik. Se éjjele, se nappala az Ackermann családnak, amióta 14 évvel ezelőtt nyomtalanul eltűnt az imádott fiuk, Dávid. Az akkor éppen nagykorú fiatalember 2009. szeptember 11-én vált kámforrá Budapesten. Utoljára a Margitszigetnél látták, ahol a barátaival töltötte az időt, de ők később magára hagyták. A szülei minden követ megmozgatnak, hogy összerakják a mozaik hiányzó darabjait, de sokáig semmire sem jutottak. Csakhogy a Blikk értesülései szerint a közelmúltban hatalmas fordulat történt az ügyben: egy koronatanú jelentkezett, aki döbbenetes információkat osztott meg a kétségbeesett szülőkkel, de később a nyomozóknak is mindenről kitálalt. – Először egy többoldalas kézzel írt levelet küldött, majd személyesen is elmondta a férfi, hogy a fiam eltűnése másnapján délelőtt éppen a Margitszigeten várakozott, amikor úgy látta, hogy a fiam nagyon rossz állapotban kiszállt egy fehér furgonból. Alig állt a lábán, ezért odament hozzá felajánlani a segítségét. Ekkor odalépett egy alak, mondván, ne avatkozzon bele, majd csúnyán összeverték, még a fogát is kiütötték. Elájult, s mire feleszmélt, már csak azt látta, hogy két másik ember hátracsavarja Dávid kezét és elvezetik, lökdösik őt az Árpád-híd felé – mesélte lapunknak Ackermann Józsefné. A rejtélyes tanú 2022 év végén vette fel velük elsőként a kapcsolatot, a rendőrségre tavaly tavasszal mentek be vallomást tenni, a helyszínen pedig mindent megmutatott a szülőknek. A férfi egyébként elmondta a kocsi pontos típusát, és a másik három férfiról is adott leírást, de ennyi idő elteltével ezzel már szinte lehetetlen mit kezdeni. – Elmondása szerint azért várt 13 évet arra, hogy elmondja a látottakat, mert félt. Hiszen megfenyegették, ha feljelentést mer tenni vagy szólni bárkinek, meg fogják őt találni. A lelkiismerete miatt viszont már képtelen volt tovább hallgatni. Borzasztóan meglepődtünk, kikészültünk, nem tudjuk, mit gondoljunk a hallottakról. Még most is leforrázva érezzük magunkat, felőröl a bizonytalanság. Hiába telt el ennyi idő, képtelenek vagyunk elfogadni a fiunk halálát, így még akár elképzelhetőnek is tartjuk, hogy a férfi igazat mondhat – magyarázta a megtört édesanya. Szerették volna, ha a férfit hazugságvizsgálóra kötik, hogy ellenőrizzék a szavahihetőségét, ám azt nem tudják, hogy erre sor került-e. Csak tovább fokozza a rejtélyt, hogy a tanú "lelkiismereti okokból megtalálói díjként" egymillió forintot akart adni Dávid szüleinek, de ők ezt nem fogadták el. Dávid sajnos valószinűleg már nincs az élők sorában. Az új tanú szerint három férfinek lehet köze a fiatalember rejtélyes eltűnéséhez. Dávid eltűnésének ügyében a Monori Rendőrkapitányság folytat körözési eljárást. "Kollégáink minden tudomásukra jutott információt ellenőriztek, adatgyűjtést végeztek, tanúkat hallgattak ki, kamera- és hangfelvételeket szereztek be és értékeltek ki, szakértőket vontak be az eljárásba. Minden lehetséges módon megpróbáltuk megtalálni, eddig sajnos sikertelenül. Amennyiben a körözési eljárás bármely szakaszában felmerült volna bűncselekmény gyanúja, a rendőrség büntetőeljárást indított volna, ahogyan azt a hatályos jogi szabályozás előírja. Ilyen nem történt" – közölte a Blikk-kel a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya.
aksimann wrote on 2024.01.23. at 11:38
Már a lehetetlent is megpróbáltuk, de semmi eredményre nem jutottunk eddig. Mindenkinek nagyon köszönjük a tanácsokat, javaslatokat. Amit tudunk, megpróbáljuk, utánajárunk, de ezek nagy részén már túl vagyunk és továbbra is keressük Dávidot! Mindenkinek köszönjük az együttérzést és a biztatást. Nagy segítség,ha minél több helyen osztják Dávid történetét és az oldal címét, hátha megszólal valaki, aki tudja mi történt Dáviddal, vagy tudja hol van. Soha nem adjuk fel. Az Édesapa
aksimann wrote on 2024.01.23. at 11:26
Egy lány03-nak! Azt nagyon megköszönjük, ha létrehoz egy újabb Dávidot kereső oldalt. Az Édesapa
aksimann wrote on 2024.01.23. at 11:23
Elnézést kérek mindenkitől, hogy hosszú ideig nem reagáltunk a bejegyzésekre, de mentségünk lehet a karácsonyi ünnepek, Dávid névnapja, mindez nélküle! Ezek mind nagyon megviselnek minket és nem tudjuk szavakba önteni gondolatainkat. Most megpróbálok 1-2 rövid válasszal reagálni. Az Édesapa
flower90 wrote on 2024.01.21. at 01:16
Tisztelt Ackermann család! Nagyon sajnálom a történteket, nyomon követem a híreket. Általános iskolában felette jártam és az egyetlen olyan ember volt a környezetemben, aki odajött hozzám megkérdezni hogy vagyok, mikor mindenki más kiközösített. Híreszteltek dolgokat Dávidról a füvezésről és stb, de NEM volt drogos ez biztos! Ha szívott is ( tegyük fel )akkor is csak nagyon ritkán tehette és nekem csak elmondta volna, úgy gondolom. Ismertem Nándiékat is párszor lógtak a templomtéren, de semmi olyan széthullást nem láttam amire azt lehetne mondani, hogy te jó ég én messziről elkerülném őket! Volt egy pár érdekes ember Vecsésen köztudottan, de Dávid sose tartozott ezekhez az emberekhez messze kerülte a túl balhés embereket, voltak szomorú pillanatai,de kinek nincs, nekem is voltak olyan ismerőseim akikkel nem kellett volna barátkozni, mert engem is beskatulyáztak miattuk, ezen még nevettünk is anno Dáviddal.. Akkor beszéltem vele utoljára, ha jól emlékszem akkor voltam szakközép első osztályos. A nyomozással kapcsolatosan: A gyerekek vallomása eltérő sok helyen, (ezt olvastam ), Ági is nagyon furcsa, hogy nem volt közreműködő! Ki kellene őket újra kérdezni én is így látom! Felháborít mélységesen, hogy hagyhatták ott, ha látták, hogy baj van, miért nem figyeltek rá jobban a társaság tagjai és miért nem hívták fel őt többen telefonon hogy hol van, ha észrevették nincs velük? Miért nem fordultak vissza máris? Miért kellet 6 főnek egy amúgy is 2 személyes búcsúztató találkozón ott lenni? A társaság fele mellé beszél könyörgőm az egyik fele ezt mondja a másik meg azt! Ha minden tiszta lenne akkor egy storynak kellene lennie nem? Ági tedd már a szívedre a kezed ha van olyan egyáltalán, 3 különböző felvételen mondasz teljesen más storyt, nem voltál együttműködő sem, ha én lennék a rendőrség, te lennél az első akit nem engednék el, nem hagynálak békén, szóval öööhm, de ez csak az én véleményem, döntse el mindenkinek kinek mi, de nekem ez büdös... A rendőrség is sokat mulasztott ezzel kapcsolatosan, de mindennap reménykedem, hogy előkerül valami és tesznek valamit az ügy érdekében, mert hiszem, hogy valami történni fog és ez az ügy nem marad annyiban a minap az jutott eszembe, hogy nemrégiben előkerült egy cikk ,amelyben egy szemtanú jelentkezett, és lelkiismereti okokból mert ennyi éven át csendben maradt adományozni akart 1 misit, azt mondta 3 embert látott és Dávid egy furgonból mászott ki, oda ment segíteni, de megverte a harmadik személy és megfenyegette, hogy egy szót se szóljon,mert megtalálják.,, addig a másik kettő bántalmazó szemtanunk szeme láttára Dávidnak hátra tekerték a kezét és az árpád-híd irányába lökdösték? Ha igaz a hír.. Évekkel ezelőtt 3 fiatalember adott információt, hogy segiteni akartak feltehetőleg Dávidnak, aki poló nélkül ( meztelen felsőtesttel sétálgatott, ez véletlen egybeesés volna? (Magán véleményem ) mindent leírok ami egy kicsit is gyanús A szemtanú akit megvertek tudott személyleírást adni bármit az elkövetőkről? Ellátták a sebesüléseit valamelyik intézményben magánklinikán és stb? Én személy szerint a nyomozók helyében kutakodnék ki az ö legjobb barátja , de még a családtagjait is kikérdezném hátha tudnak valamit ,hátha valakinek elmesélte, hátha valamit elfelejtett volna, amit akkor mondott, de nincs meg, mert rég volt vagy tudat alatt olyan mély a trauma, hogy a tudatalattijában van elásva. de ha valós a story és most lehet megdobálnak kővel a gondolat menetemért, de vannak híres hipnotizőrök akik a traumákat sokkal mélyebbről felszínre tudnák hozni és részletes leírást kaphatnának nem csak arról mi történhetett, de arról is milyenek az elkövetők arcai, ezek létező dolgok csak jó helyre kell menni... Kitartást és erőt kívánok
Névtelen1987 wrote on 2024.01.17. at 04:20
Ajánlom Osváth Zsoltot,nagyon rendes ember.Hátha csinálna önökkel egy egy kanapén adást.Budapesten az éttermébe személyesen fel lehet keresni.El lehetne készíteni Dávidról a videót több idegen nyelven is,és idegen nyelvű csatornákra feltölteni őket.Hátha valami külföldi túrista látott aznap valamit.A Margit szigetre minden évbe kitenni Dávidról plakátot elérhetőséggel,hátha valakinek beugrik valami.Random videójába a hozzászólásoknál egy illető megemlített pár nevet.Érdemes lenne megkeresni őket.Azt írta a hozzászóló hogy megverték Dávidot abba az évbe amikor eltünt,mert becsapott valakit.Vagy ez a bizonyos "barátnő" nagyon berúgott,és részegen kikezdett az ex barátjával.Ez Dávidnak nem tetszett és lehet összeverekedtek,vagy csak szóba beszéltek csúnyán egymással.Ez után Dávid megsértődhetett és szándékosan lemaradt a társaságtól.Azt remélhette hogy "Ági" utána megy.Mi van akkor ha Dávid bemindenezve ottmaradt a szigeten és belekötött vagy belekötöttek.Nem lehetne felhívást közzé tenni azzal kapcsolatba,hogy ki találta meg a pénztárcát,és pontosan hol találta meg.Az is lehet hogy a baráti társaság eggyik tagja tette le a rendőrségi padra,el akarta terelni a figyelmet magukról.De nem így lett sajnos.Dávid tudta e hogy Ági hoz magával másokat is.Nyilván tudta,mivel ő is akart magával hozni valakit/valakiket csak senki nem ért rá.Gondolom szeretett volna ismerőst maga mellé hogy ne legyen egyedül annyi ismeretlen ember között.Ági tarthatott volna két búcsú bulit külön.Eggyet kettesben Dáviddal,eggyet meg a barátaival Dávid nélkül.Mennyire volt komoly ez a kapcsolat Ági és Dávid között.Ha komoly kapcsolat lett volna nyilván hazavitte volna Ágit bemutatni önöknek.A rendőrség nagyon hanyag munkát végzett.Véleményem szerint sajnos nekik Dávid csak egy bemindenezett fiatal volt a sok közül.Kezdetbe úgy voltak vele,hogy biztos csak alszik valahol,magáhoztér aztán hazamegy.Amikor nem így lett utána kezdtek gondolom pánikolni hogy most akkor mit is csináljanak hol kezdjék a nyomozást.Én kérvényezném hogy hallgassák ki még egyszer a társaság összes tagját.Elhiszem hogy akkor féltek mert fiatalok voltak,de most már felnőtt emberekről beszélünk.Gondolom anno amikor megtudták önöktől hogy nem ment haza Dávid bepánikoltak hogy baj van,ez után kezdtek el összebeszélni.Az összes barát lelketlen ember.Eltelt 14 év,egy se szólalt meg.Lehet azóta nekik is van gyerekük.Mit csinálnak akkor ha az ő gyerekük tűnik el,ebbe gondoljanak bele.
Bízvabízz wrote on 2024.01.09. at 18:54
Elnézést, még az jutott eszembe, az előző írásomhoz kapcsolódóan, hogy nem lehetne felkérni egy rajzolót, aki le tudná rajzolni, hogy hogyan nézhet ki most Dávid? Hátha valaki felismerné idősebben.
Bízvabízz wrote on 2024.01.09. at 18:43
Drága szülők! Amikor Dávid eltűnt én még csak 11 éves voltam, így a mai napig nem tudtam a történetről. Az esetre a Bűntények Podcast hívta fel a figyelmem. Nagyon sokmindent olvastam és néztem az esettel kapcsolatban. Nagyon sokat gondolkoztam mi történhetett, de nem szeretnék konteókat gyártani, illetve bízni szeretnék a legjobbakban. Viszont két dolog jutott eszembe az eset kapcsán, bár nem tudom ezt írta e valaki a 14 év alatt, azért szeretném elmondani. 1. Esetleg történhetett az, hogy amiért a “barátnő” nem vett tudomást Dávidról és inkább az ex fiúval foglalkozott, Dávid kényelmetlenül érezte magát és esetleg inkább le csatlakozott a társaságról. Aztán miközben mondjuk haza indult volna egy sötétebb részen egy vagy pár nagyobb darab kétes alakú fickó (akár magyar akár más etnikumú) betalálta Dávidot és kérték tőle a telefonját és a pénztárcáját. Majd talán megverték és esetleg össze esett vagy beverte a fejét egy kőbe az ütés miatt és a kétes alakok bedobták a Dunába vagy esetleg elásták? 2. Nekem nagyon gyanús Ágnes és Gábor is. Esetleg nem történhetett meg az, hogy Ágnes vagy Gábor azzal “heccelték” Dávidot, hogy nem mer bele ugorni a Dunába vagy esetleg megfenyegették, hogy ugorjon bele? Ezért Dávid kivette az értékeit a zsebéből (telefon, pénztárca), hogy azok ne legyenek vizesek, mondván úgy is vissza jön értük. Majd amikor bele ugrott esetleg túl hideg volt a víz és leállt a szíve (sajnos közeli érintettségből ismerek ilyen esetet) aztán elsüllyedt, vagy túl erős volt a sodrás és elsodorta? Ági és Gábor pedig tudták, hogy ők a felelősek ezért, mert miattuk tette meg, pánikba estek és megfenyegették a többieket, hogy ne beszéljenek? Talán pont azért adott mindenki eltérő válaszokat és vallomást, hogy nehezítsék/eltereljék a nyomozást szándékosan. Nem tudom kedves szülők ismerik e a profilozókat? Az FBI találta ki és kezdte el alkalmazni bűnesetek felderítése céljából. Én azt tanácsolnám, hogy keressék fel Sziklay Bence profilozót, aki a szakmát az FBInál tanulta ki. Mutassák meg neki a régi felvételeket és hanganyagokat. Egy profilozó egy videó felvétel alapján és csak hanganyag alapján és nagyon sok mindent fel tud ismerni (például, hogy a kihallgatás során esetleg hallani/látni lehet e a személyeken, hogy titkolnak valamit vagy hazudnak). Belinkelem a profilját: https://sziklaybence.com/ Szerintem érdemes lenne őt felkeresni és megmutatni neki a szemtanúkról minden anyagot, hátha észre vesz valamit a vallomásokban ami kulcsfontosságú lehet. Instagramon, Facebookon, e-mailben, telefonon vagy személyesen. A közösségi oldalakon nekem mindig gyorsan és készségesen válaszolt, ha kérdeztem tőle valamit. Ő a Balázsék című reggeli Rádió1-es adásban is volt beszélgető partner, kérem hallgassák meg a munkásságát és bizonyosodjanak meg róla, hogy szakmailag nagyon hozzáértő. Remélem ha felkeresik tud segíteni es pontot tenni az ügy végére, esetleg ha felfedez valamit egy újabb vallomást kicsikarni az akkori szemtanúktól. Sok kitartást kívánok önöknek! Bízzunk a legjobbakban!
N.B.Z wrote on 2023.12.27. at 19:38
Kedves Ackerman család! Nemrég hallottam Dávid történetét nagyon lesokkolt.Rengeteget gondolkodom azon,hogy vajon mi is történhetett szegény Dáviddal.Véleményem szerint kábszer hatása alatt lehetett és ezután már,ha egyedül volt,bármi történhetett.Azért is,mert félmeztelenül járkált Logan Schiendelman-t is elvileg,ha ő volt az félmeztelenül látták és biztos vagyok benne,hogy kábszer hatása alatt állt.Viszont ez a story sem a tegnapi,hanem már sok év eltelt azóta. Mindenesetre nagyon remélem és bízom benne,hogy egyszer kiderül az igazság Dáviddal kapcsolatban.
Egy lány03 wrote on 2023.12.23. at 14:08
Tisztelt Ackermann család nem bánják ha több közösségi oldalon létre hozok egy profilt Dávidnak? Hiszen minnél többen keresik annál jobb, gondoltam ezzel is segítek önöknek ha nem bánják.Meg gondolom amúgy sincs még mindig semmi előre lépés az ügyben.
anonymous (( I copied this only from Random video comments)) wrote on 2023.11.08. at 17:51
@mansouth8524 de aztán lehet hogy a stiller nándi ölte meg 1 @szenszittekerika840 @szenszittekerika840 8 hónappal ezelőtt @mansouth8524 nézd meg a Facebookját. Vagy írj ra . @szenszittekerika840 @szenszittekerika840 8 hónappal ezelőtt @mansouth8524 nem ő otthon más arcát mutatta @szenszittekerika840 @szenszittekerika840 8 hónappal ezelőtt Nàndi Vecsésről Frqnciqországba költözött ..kicsit fura @szenszittekerika840 @szenszittekerika840 8 hónappal ezelőtt @mansouth8524 pontosan Rennes-be költözött 2 @szenszittekerika840 @szenszittekerika840 8 hónappal ezelőtt Ági is külföldre ment meg ő is ..nagyon érdekes 1 @szenszittekerika840 @szenszittekerika840 8 hónappal ezelőtt @mansouth8524 ők ketten irányítják a szálakat ebben biztos vagyok . 1 @szenszittekerika840 @szenszittekerika840 8 hónappal ezelőtt @mansouth8524 nyomozókat fizettek le konkrétan. Nagyon befolyásos emberek .veszélyesek @agnestoth1801 @agnestoth1801 2 évvel ezelőtt Most pontosan nem emlékszem,hogy tavaly vagy tavaly elött volt olyan alacsony volt a Duna vízszintje,hogy a lágymányosi híd pillérének a lukaiban 2 db. csontváz is napvilágra került.Akkor a hírekben mondták be,azóta sem hallani róluk. @agnestoth1801 @agnestoth1801 2 évvel ezelőtt Jaydee, Julian és Martin Igen az kellene nem tudom,hogy vajon csináltak e ,meg azt sem hogy van e használható minta egy olyan csontvázban ami sokáig vízalatt volt,mert a földben lévőben van ,több száz évesből is tudnak venni.Minden esetre nagyon szomorú történet ez is,és felzaklató.🖐️ @stefanonorino918 @stefanonorino918 2 évvel ezelőtt A hajógyárin bedobált emberek ott akadtak fent valószínűleg....Nem biztos hogy David csontjai. 3 @adamkreuch4146 @adamkreuch4146 2 évvel ezelőtt Már nem most volt, hogy végignéztem a videót, így nyugodtan javítson ki valaki ha tévednék, de azért az elég durva szerintem, hogy úgy kell egy általa vélhetően szerelemmel szeretett lányt elbúcsúztatnia, hogy csupa idegen veszi őt körül e közben, és még a lány ex párja is jelen van a búcsúnál. Erre pedig durván ráalapozhatott az is, hogy egyetlen barátja sem tudott vele picit lemenni suli után az ARC kiállításra, hogy lelazuljon a srác. Aztán persze otthagyta őt a társaság, mint aki tényleg senkinek nem számít, és gondolom ezt végig érezte is a búcsúztatón. Így lehet hogy én is búbánatosan bóklásztam volna valamerre egy darabig pl egy üveg sörrel a kezemben. Onnantól kezdve meg már bármi is történhet. Még az is lehet hogy tényleg felhívta őt a barátnője telefonon, és ő ekkor dobta is el azt csalódottságában, méregből, anélkül hogy felvette volna.
anonymous (( I copied this only from Random video comments)) wrote on 2023.11.08. at 17:45
Stiller Nándort is fel kéne keresni. Ő feltehetően sokat tud mert Dávid állítólagos legjobb barátja volt. Ja csak akkor amikor Dávidnál fű volt. Én személy szerint pár hete ismertem meg az eltűnése előtt és minden nap Vecsésen a Stiller Nándival füvezett. Amúgy jó srác volt csak züllött volt és mindenét eladta a dílereknek hogy vehessen füvet és az eltűnése előtt már tartozott pár húzós arcnak szóval nem kizárt hogy a tartozása miatt tűnt el. Minden nap a Nándival láttam de akkor az eltűnése napján nem ment vele mert állítólag a Nándi szobafogságban volt 😅ja persze szép kis alibi. Sajnálom a Dávidot igaz 2 hete ismertem meg zűrös volt a srác de a környéken mindenki az volt. Remélem meg tudjuk az igazságot hogy hogyan tűnt el. De azt alá tudom támasztani hogy fű függő volt minden nap szívott.
valaki01 wrote on 2023.11.07. at 21:54
Ugyan az az illető aki nem rég random videójához hozzászolt és bizonyos illetőket megnevezett ő már régebben is hozzá szólt a videóhoz és akkor is azt írta hogy S.Nándinak utánna kéne nézni mivel hogy Dávid legjobb barátja volt de csak akkor mikor Dávidnál fű volt és hogy dávid és nándi napi szinten együtt volt.Meg hogy dávid állítólag tartozott pár veszélyes arcnak és hogy eladta mindenét csak hogy fűhöz jusson.(Hogy ebből mennyi igaz nem tudom.
aksimann wrote on 2023.11.05. at 20:11
Lotti-nak: Köszönjük az infót, utánanézünk. Az Édesapa
Lotti wrote on 2023.11.02. at 20:22
Kedves szülők! Random videója alatt egy friss kommentben egy illető konkrét személyeket nevez meg, akiknek talán közük lehet valahogy Dávidhoz. Nem tudom látták-e, én most vettem észre...
aksimann wrote on 2023.10.21. at 11:44
Roland-nak: A felvételek (adatok) visszaállításával a rendőrség speciális osztálya megpróbálkozott (állítólag). Addigra (5-6 hét elteltével) az adatok többször felülíródtak, és így nem találtak (állítólag) értékelhető adatot (felvételt) rajta. Köszönjük, hogy érdekli Dávid története és tanáccsal próbál segíteni, sokat jelent ez nekünk. Az Édesapa
Roland wrote on 2023.10.20. at 20:06
Kedves család! Amit a legfurcsábbnak tartok a mai napig, hogy a merevlemezek azaz HDD-k, nem SSD-k ha nem egy hosszadalmas, gyári formázáson esnek át(általában nem), akkor vissza lehet állítani a korábbi tartalmat. Kérdésem, hogy ez megtörtént-e? Ha még a rendőrség birtokában van a lefoglalt winchester, akkor megérne egy próbát. Üdv, Roland
valaki01 wrote on 2023.10.19. at 20:08
Tisztelt Ackermann család,ha jól emlékszem akkor Kis kató valami olyasmit mondott egy újságcikkben vagy legalábbis úgy emlékszem hogy Dávid maradványait nem a dunába hanem a Gellérthegynél van eltüntetve persze tudom azt sem biztos hogy meghalt de ha esetleg még is akkor nem lehetne dávid keresésére nyitni egy bankszámlát és esetleg civil embereket,szervezeteket keresni akik a Gellérthegyet esetleg a margitszigetet felkutatják,átfésülik mert a rendőrség az elejétől fogva sz@rt sem csinált.Esetleg külföldről segítséget kérni ezért is kéne bankszámlát nyitni dávidnak és külföldi médiába,újságokba eljuttatni Dávid történetét és lehetne az össze gyüjtött pénzből finanszírozni.
aksimann wrote on 2023.10.14. at 09:58
Kitti-nek: Köszönjük a tanácsot. Kató pár éve már próbálkozott, de sajnos nem jutott eredményre. Köszönjük, hogy érdekli Dávid ügye, és kérjük ossza meg minél több ismerősének a honlap címét, talán egyszer eljut valakihez....... Az Édesapa
Kitti wrote on 2023.10.13. at 13:52
Bocsánat nem olvastam el 100%-osan mindent, de nekem furcsa, hogy a "barátnőt" ennyire nem érdekli és nem érdekelte, hogy mi történt a párjával. Mindenesetre nem éppen olyan módszer jutott eszembe, ami hivatalos, de országosan híres lett Kiss Kató látó, aki ugye már segített nem egyszer rendőröknek nyomozni és meg is találtak egy halott kisfiút a segítségével. Talán érdemes lehet vele beszélni, persze csak ha nem érzik, hogy ez bármilyen kegyeletsértés lenne, de nekem rögtön ez jutott eszembe amint hallottam az ügyről. (Én ma hallottam először). Remélem hamarosan történni fog valami előre lépés.
admin wrote on 2023.09.27. at 15:52
valaki01-nek: Nem kell újranyitni, nyitva van. Az Édesapa
valaki01 wrote on 2023.09.26. at 20:11
Nem lehetne kérvényezni hogy nyissák újra Dávid ügyét?
Furalány wrote on 2023.09.24. at 08:55
Tisztelt család! Olvasgatok itt a hozzászólásokban. Én is szeretnék segíteni. Azt látom, és érzem, hogy nagyon sántít ez a dolog a rendőrség felől. Mert biztosan nem véletlen tűntek el a üzenetek a gépről ami le volt mentve. Ki kellett volna fényképezni vagy másik külső vincseszterre vagy adathordozóra rá tenni. De előre ki tudta..És nem is olvasták el anno a üzemeteket,hogy mi volt benne? Nem véletlen mondták azt,hogy nem látni már semmit a visszahozott felvételen. Nem furák ezek ? Elgondolkodtatóak nem ? Valahogy azt érzem,hogy nem is akart segíteni a rendőrség, csak el akart bizonyos dolgokat tusolni.Mert ez jön le nekem. Meg kérdezték hova lettel a üzenetek? Valahogyan már ideje lenne valami nyomra bukkanni csak lehet,hogy a nyomokat valaki eltünteti. Rendorség ki tudná kérni a adatokat ki hol lakik .... Vajon miért nem akar segíteni, ?? Mit gondolnak erről, az is meg lehet,hogy nem is a szigetem voltak,azért nem.látta senki Dávidot .és az meg,hogy ott szaladgált félmeztelenül csak elterelés volt ,és nem volt igaz. És ez a magán nyomozó semmit sem talált, ? Ezt akkor le lehetne cserélni másikra nem? Remélem lesz majd valami. Újra ki kell hallgatni őket. Kérni a rendőrséget,hogy tegye meg. Sok erőt kitartást a családnak! Testvérével szoros volt a kapcsolat? Hol volt a testvére mikor Dávid elment otthonról?
aksimann wrote on 2023.09.24. at 07:59
Dear Camille! We don't know what the police found on Dávid's plane, according to their information, nothing, but when we got it back, a lot of things disappeared from it. We saved the messenger messages before, but there is no trace of them. The recordings were overwritten several times during the 1.5 months and, according to the police, the restored recording was unreadable. Thank you very much for trying to help find Dávid or find out the truth with ideas. Please share our website address with many of your friends on social media. Thank you very much!! The Father
aksimann wrote on 2023.09.24. at 07:47
Valaki_01-nek: Nem vettek ujjlenyomatot, mert a 13. kerületi kapitánysághoz került be először, ott meg nem tudták, nem tudhatták rögtön, hogy miért volt a padon a tárca, elvesztette valaki például. Sajnos......... Az Édesapa
aksimann wrote on 2023.09.24. at 07:42
Brett-nek: Nem tudjuk felvenni velük a kapcsolatot, mert nem tudjuk merre vannak, csak a rendőrség tud velük beszélni, ha............. A közösségi médiában, bármelyikben, ha vannak, álnéven vannak. Így nem találtuk őket. Az Édesapa
Camille wrote on 2023.09.21. at 23:13
Dear parents! I was thinking that since the police started looking for Dávid late and didn't do much, maybe they didn't think that it wasn't a coincidence? Because they claimed that there were no cameras on the island, and then the many other strange things, when they scanned the Danube with sonar, it was very late, and by then the water could have rushed very far, if that had happened, and on his plane, if there was something, they could keep it quiet, they didn't say it directly, because there were really strange things, what can father and mother add to these? If the police are involved in this matter, and because of them Dávid did not become? Thank you for your answer and think about it! and you can bring back the pictures that were taken by the camera, and they said they had already been deleted... Ask the authorities what they will say about this! In the case of full video surveillance systems, the recorded footage is stored by an external recorder. In IP systems, these are called NVRs or network video recorders. In analog systems, these are called DVRs or digital video recorders. All the best, Sincerely, a well-wisher!
Valaki_01 wrote on 2023.09.21. at 18:49
Tisztelt Ackermann család az jutott eszembe hogy Dávid pénztárcáját illetve az iratait kitalálta meg vagyis hogy ki rakta le a rendőrség elé a padra, azóta sem derült ki?Mert akkor már lehet hogy el lehetne indulni valamerre, gondolom újlenyomatot meg nem vettek a pénztárcáról illetve az iratokról.
Brett wrote on 2023.09.20. at 19:43
Próbálták a közelmúltban felvenni a kapcsolatot azokkal, akik esetleg többet tudhatnak annál, mint amennyit akkor elmondtak? A facebook-on könnyen megtalálható a többségük, hátha így 14 év után máshogy állnának a dologhoz.
aksimann wrote on 2023.09.19. at 08:38
Hannah-nak: A gépe át lett vizsgálva a rendőrség által IS. Nem találtunk semmi olyat, ami segített volna kideríteni, mi történhetett a szigeten, és hol lehet Dávid. Az Édesapa
Hannah wrote on 2023.09.18. at 12:22
Kedves Szülők! Dávid számítógépe mennyire lett átvizsgálva? Közösségi oldalai, üzenetválátásai? Ezekről nem sok mindent lehetett olvasni.
aksimann wrote on 2023.09.18. at 10:54
Andrea-nak: Többször nem fogok válaszolni Önnek, mert úgy látom nem ért meg. Ragaszkodik a "vállalhatatlan" viselkedés teóriájához. Lehet, hogy furcsán viselkedett, lehet, hogy 3-n láttak nála flakont, 3-n meg nem. Lehet, hogy őt látták az egyetemisták, lehet, hogy nem. Sem mi, sem a rendőrség, sem a magánnyomozó nem jutott közelebb a megoldáshoz immár több, mint 14 éve (pontosan a mai napon 2023.09.18-n 14 éve és 7 napja), pedig elhiheti még a lehetetlent is megpróbáltuk, és nem jutottunk arra a következtetésre, hogy "vállalhatatlan" lett volna. Sőt, ha olyan állapotban lett volna, pl kötekedett, hányt, stb, akkor még nagyobb a bűne mindegyik résztvevőnek, hogy nem keresték, nem segítettek neki, rajta, nem hívtak segítséget. Feltételezem, Ön abból indul ki, hogy tud, vagy látott, vagy résztvevő elmondta az ott történteket. Ha így van, és már szerintem így van, mert gondolom különben nem ragaszkodna ehhez az elmélethez, akkor Ön is bűnös, mivel az információit már sok éve meg kellett volna osztania velünk vagy a rendőrséggel. Lehet megsértődni az írásomon, de ezt muszáj volt válaszként leírnom. Az Édesapa
CC wrote on 2023.09.16. at 10:58
Tisztelt Ackermann család! Pár éve olvastam először az esetről, aztán pár napja az évforduló kapcsán írt róla az egyik hírportál, így ismét eszembe jutott. Sajnos ez a történet teljesen érthetetlen, hogyan tud egy ember nyomtalanul eltűnni Budapesten? Főleg péntek este, amikor rengetegen jönnek mennek a szórakozóhelyekre egészen késő estig, hajnalig. Én ezt teljesen hihetetlennek tartom, hogy senki nem látta volna, ha a móló környékén történt volna valami, összeszólalkozás, dulakodás, baleset, bármi. És nem jelentkezett senki a következő hónapokban, években, látva a plakátokat, cikkeket, interjúkat. Azt is furcsának tartom, hogy senki nem jelentkezett azzal sem, hogy legalább látta a társaságot a Margit-szigeten, valami támpontot adva, a viselkedésüket jellemezve. Nehezen hiszem el, hogy jó időben, péntek délután, egy ilyen forgalmas helyen abból a több száz emberből, aki láthatta őket, senki nem olvasott az ügyről, nem jelentkezett, nem írt legalább egy kommentet. Ha lemaradt volna a társaságtól, ahogy állítják, mert mondjuk nem akart tovább velük lenni vagy rosszul érezte magát, miért kezdett volna el kóborolni a szigeten, miért nem indult haza? Ha annyira rosszul volt, hogy nem tudott tájékozódni sem, miért nem kért segítséget a járókelőktől, főleg hogy állítólag valakik fel is ajánlották neki? Egyetemista koromban voltam olyan részeg nem egyszer, hogy szó nélkül ott hagytam a társaságomat, mert éreztem hogy nem bírnám tovább és vissza kell mennem a koliba, aztán elkezdtem bolyongani a városban késő este, de annyi mindig volt bennem, hogy ha jött szembe valaki, megkérdezzem merre kell menni hogy a kolihoz érjek. Itt nekem valami nagyon sántít, vagy nem is a Margitszigeten voltak, csak később vitte oda valaki a Dávid cuccait elterelésként, vagy tényleg szándékosan tett valamit...
Andrea wrote on 2023.09.16. at 06:29
Kedves Édesapa, nem, nem tudom, mi történt, nem tudom, hogy vállalhatatlan volt-e, de többen mondták, hogy nála volt az a bizonyos flakon, és az egyetemista szemtanúk szerint este Dávid (amennyiben ő volt) igen furcsán viselkedett. Ezt a Youtube-on Random is mondta a videójában, ami alá Ön is kommentelt. Erre értettem, hogy talán úgy viselkedett, hogy nem akartak vele együtt mutatkozni. Természetesen, nem ezt kellett volna tenniük, hanem segítséget hívni.
Hangosbemondó wrote on 2023.09.14. at 20:51
Fiorito wrote on 2023.08.19. at 00:42 Osváth Zsolt nem éppen a megfelelő példa.Mit tudna fűzni ehhez az eltűnéshez? Teljesen más a világa, folyamatosan a buzi-kártyát veszi elő, már rohadt unalmas és egoista lett pali.Sok követőt vesztett el az idén..
Valaki_01 wrote on 2023.09.14. at 12:18
Tisztelt Ackermann család.Az jutott még eszembe hogy Dávid történetét tiktokon illetve onlyfans-en is meglehetne osztani rengetegen használják mindkettőt és nagyon sok rajta a külföldi is.Még több emberhez eljutna esetleg a tv-ben is le lehetne még egyszer adni Dávid történetét.Vagy olyan híreségekkel felvenni a kapcsolatot youtubozokkal hogy osszák meg dávid történetét csináljanak videót Tudom hogy ez már megtörtént de minnél többen osztják meg annál jobb.
janka wrote on 2023.09.14. at 10:32
Sziasztok. Én csak a napokban láttam a hir24-en a hírt, hogy több éve keresik szegény Dávidot. Napok óta nem hagy természetesen nyugodni az ügy. 2017 magasságában amikor volt hó, egy délelőtt kimentem fotózni a tájat. Hétköznap volt, de csak annyit szeretnék megosztani,hogy fényes nappal is voltak furcsak alakok itt-ott. Egy részen kifejeztetten nem volt jó érzésem, mert úgy éreztem követnek. Nem is értem,hogy miért nem őrzik a kamerafelvételeket sokkal hosszabban meg, miért nincs jobban bekamerázva a terület. A társaságot pedig végképpen nem értem, a rendőrség helyében jobban meg kellett volna szorongatni őket. Akár nyomozás akadályozása miatt. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok a családnak!
admin wrote on 2023.09.12. at 17:07
Andi-nak: A "barátnő" ex barátjánál és a barátnőjénél igen, eredménytelenül. Az Édesapa
Andi wrote on 2023.09.12. at 16:31
Sziasztok ! Nekem egy kérdésem van csak … a rendőrség esetleg bevetette a hazugságvizsgálót a “barátok” közt ?
aksimann wrote on 2023.09.12. at 09:53
Laszlo Menyhert-nek: Köszönjük szépen, de ezt a holland fiatalembert már a rendőrség is ellenőrizte, de sajnos nem a mi Dávidunk. Mindenesetre nagyon köszönjük, hogy foglalkoztatja Dávid története, és próbál segíteni. Többek között ebből is tudunk erőt meríteni a reményhez. Az Édesapa
Laszlo Menyhert wrote on 2023.09.12. at 08:56
https://www.facebook.com/profile.php?id=100072492073298 dolgozik: JOMOS Brandschutz AG, Balhstahl Svájc 2011-ben kezdett egy két éves technikumot, első munkahelye 2011-ben volt, én a füle miatt szúrtam ki.
aksimann wrote on 2023.09.11. at 09:37
Nara-nak: A baj az megtörtént 14 éve. Minden más ahhoz kapcsolódik. Fiorito-nak: Már sok mindent próbáltunk, ez is megér egy próbát, köszönjük az ötletet. Az Édesapa
Kiko Elsworth wrote on 2023.08.31. at 05:52
International pedophile ring may be behind Dávid's disappearance. They also reach Europe and Hungary. Mel Gibson will now expose them, despite many threats. See you: https://rumble.com/v2tkvp0-mel-gibson-hollywood-elite-trying-to-kill-me-for-exposing-pedophile-ring.html
Nara wrote on 2023.08.28. at 18:24
Szép estét kívánok! Kedves Ackermann család! Valami baj történt, hogy augusztus 17.- e óta nincs új bejegyzés? 🙁 Remélem nincs semmi baj odahaza? Várom a vissza jelzést! Köszönöm!
Fiorito wrote on 2023.08.19. at 00:42
Kedves Édesapa! A kezdetek óta érdekel Dávid története. És remélni tudom,hogy egyszer kiderül majd minden. Az a dolog,hogy készüljön egy film ,és könyv lehetne támogatókat keresni. Szerintem lenne biztosan. Most az ugrott be, hogy fel kellene venni a kapcsolatot Osváth Zsolttal,hogy legyen egy beszélgetés az egy kanapén c youtube műsorában. Azt is nagyon sokan nézik,és így eljut sok mindenkihez! Osváth Zsolt nagyon rendes sok célért harcolt,sok jótékonykodásban adományban vett részt. Gondolom,hogy ő az aki több mindenben is tudna segíteni. Nagyon érdemes lenne ezt a szálat felkeresni. Remélem tudtam segíteni. Zsolt a facebookon is ott van. De van egy éttermük is. Youtubon is van. Vannak ott elérhetőségek. Dolgozott a RTL.- nél is. Gondolom vannak kapcsolatai is. Kívánom,hogy sikerüljön! Legjobbakat kívánom!
aksimann wrote on 2023.08.17. at 10:43
Noname-nek. Ezeknek a rendőrség tud utánajárni. DNS minta le van adva és, ha egyezést találnak, értesítenek. Köszönjük Az Édesapa
aksimann wrote on 2023.08.17. at 10:41
Valaki_01-nek Próbáltuk mi is a könyvírást, de a kiadáshoz eljutni olyan költségek kellenek, amit mi nem tudunk kigazdálkodni. A megfilmesítéshez pedig olyan kapcsolatok, támogatók, filmes szakemberek kellenének akik fantáziát (bevételt) látnának a történetben. Szóval ez nehéz út, és nekünk nincs annyi pénzünk, és nincsenek olyan ismerőseink, akik ezt el tudnák indítani. Azért köszönjük, hogy foglalkoztatja a történet. Az Édesapa
Noname wrote on 2023.08.16. at 17:54
Kedves Szülők! Napok óta olvasom a Dáviddal kapcsolatos dolgokat, őszintén sajnálom ami történt. A rendőrség honlapján található ismeretlen holttesteket szokták nézni? Kettőt is találtam, ami esetleg Dávidé lehet. Ne legyen így, kerüljön elő éppségben, azt kívánom, de nem tudnának valahogy DNS mintát nézni? https://www.police.hu/hu/koral/holttest-holttestresz-korozesek/9371 https://www.police.hu/hu/koral/holttest-holttestresz-korozesek/3101
Valaki_01 wrote on 2023.08.16. at 08:38
Vagy akár egy filmet csinálni.Ha a whiskys történetét megtudták filmesíteni pedig egy bűnöző volt akkor dávid történetét is meglehetne így több emberhez eljutna.
Valaki_01 wrote on 2023.08.16. at 08:34
Tisztelt Ackermann család nekem még olyan is megfordult a fejemben hogy Dávid történetéből lehetne egy könyvet csinálni,leírni az elejétől a végéig leírni a történetet és kiadni hogy minnél több emberhez eljusson bár ez lehet hülyeség.
Galle wrote on 2023.08.02. at 17:21
Értem, köszönöm a választ. Nagyon elszomorító. 😓
aksimann wrote on 2023.07.29. at 08:31
Valaki_01-nek: Köszönjük szépen!!! Nefertum-nak. Köszönjük az ötletet, DE, fel van ajánlva 1 millió forint és eddig semmi hasznos információ! Mindenesetre egy próbát megér! Viszont minél nagyobb nyilvánosságot kellene elérni, hogy tudjanak róla az emberek, de mostanában a média nem akar foglalkozni Dávid ügyével, vagy nem engedik nekik!! Galle-nak. De megkaptuk, ezt úgy kell érteni, hogy a telefon/SIM kártya információit a rendőrség a szolgáltatótól, minden mást tőlünk..................... Az Édesapa
Galle wrote on 2023.07.28. at 13:50
Tisztelt Édesapa! Az éjszaka folyamán nem tudtam aludni, és eszembe jutott ismét a telefon, SIM-kártya. Azt említette, hogy "Telefonját széthullott állapotban egy hajléktalan találta meg a mólótól körülbelül 50 méterre levő lépcső aljának közelében, amit továbbadott egy másik hajléktalannak, akivel tudtunk is beszélni. A hajléktalan 5 napig használta a telefont, vett hozzá elő-hátlapot, SIM kártyát. Utána elmondása szerint ellopták tőle a telefont." és "A rendőrség a telefon információin kívül (azt csak ők kaphatják meg) minden információt tőlünk tudnak.'" A telefon és a SIM-kártya információit Önök tehát nem kapták meg? Mármint azt, hogy mikor, hol és ki használta utoljára? Vagy félreértettem valamit? Elnézést, hogy ismét erről kérdezem, csak nem hagy ez nyugodni.
Nefertum wrote on 2023.07.25. at 16:34
Szép napot! Édesapának irnám a sorokat! Az jutott eszembe, hogy lehetne nyitni Dávidnak egy bankszámlát. És aki szeretné, hogy kiderüljön mi is történt Dáviddal az azok támogathatnák a számlát... Ki mennyivel tudná,akár 1000ft- tal vagy még a 500ft is pénz vagy akármennyivel amit nélkülözni tud. És a ebből befolyt összeget is fel lehetne ajánlani annak aki érdemben tudna segíteni közelebb kerülni Dávidhoz. A pénz a nagyibb összeg hátha szóra tudna bírni embereket... Apuka mit gondol erről? Vagy aki ezt olvassa mit gondol? Nem tudom elhinni,hogy senki nem tud semmit, hogy senki nem látott semmit! Fura nagyon! A pénz sok mindenre képes. Lehet megnyílna valakinek a szája?És elkezdene beszélni. Ennyi év el telt, éa mindenki csak hallgat. Szeretném,hogy derüljön ki már mi történt?
Valaki_01 wrote on 2023.07.15. at 09:54
Akkor osztom tovább Dávid történetét,és bízom benne hogy épségben előkerül.
aksimann wrote on 2023.07.13. at 08:53
Valaki_01-nek. Sajnos még semmi. Az Édesapa
Valaki_01 wrote on 2023.07.11. at 08:52
Még mindig nincs semmi fejlemény dávid ügyében?
aksimann wrote on 2023.06.19. at 07:50
Andrea-nak! Ne haragudjon, még mindig nem értem a "vállalhatatlan" kifejezést. Miért gondolja, hogy "vállalhatatlan" állapotban volt Dávid? Netán tud valami konkrétat, látott valamit, beszéltek Önnek az ott történtekről a résztvevők? Miért????? Egy társaságban ki lesz vállalhatatlan? Aki kötekszik, verekszik, összepi..lja, összesz@r.ja magát, lehányja a társaság tagjait????? Tudtommal egyikük sem állított olyat, hogy Dávid "vállalhatatlan" lett volna, egész egyszerűen lemaradt és otthagyták!!!! HA az előbb felsoroltak álltak volna elő, még inkább oda kellett volna figyelni rá, leállítani, segíteni neki, segítséget hívni, stb., stb.....! Nem kötekszem, de miért feltételez (vagy állít) olyat, amit ők maguk sem mondtak. Az, hogy a "barátnő" és 2 közvetlen barátja szerint milyen volt Dávid az kb annyit nyom a latban, mint a másik 3 elmondása, akik szerint semmi hasonlót nem tapasztaltak. Egál. HA valamitől erősen bódult volt, az inkább a társaság fő tagjai által odavitt anyagok és az alkohol hatása is lehetett. Tudjuk mit vittek oda? NEM!!! Ön tudja mit vallottak a dunaújvárosi fiúk a ki tudja milyen anyagokkal kapcsolatban? NEM!!!! Az a hosszú válaszom azért született, hogy gondolja át a kifejezéseit és ne írjon, mondjon olyat, amit a társaság tagjai sem mondtak. Persze, ha tud valami konkrétumot, akkor lehet igaza, de akkor pedig a rendőrséggel vagy velünk akár névtelenül is közölnie kell!!! Más, mivel a "barátnő" és expasija akkori viselkedése, nyilatkozataik, és az azóta eltelt idő, nem azt mutatták, hogy nagyon lelkiismeretesek lennének, nem gondolom, hogy bármi hatással lenne rájuk a szívhez szóló kérése. Természetesen szó nélkül hagyhattam volna bejegyzését, mint ahogy sok-sok más hozzászólást is, sőt le is tilthattam volna (az eszement vámpírokra, vérfarkasokra, stb-re hivatkozók meg sem jelenhetnek itt), de mindenkinek lehet véleménye, azokból is ötleteket meríthetünk, de ennyire konkrétan senki nem célzott Dávid állapotára, mint ismert tényre. Az együttérzést köszönjük, és ha segíteni szeretne, ossza minél szélesebb körben a honlapunk címét, Dávid történetét. Hátha.......... És ne haragudjon meg, ha kissé érzékeny vagyok mások szemében aprónak látsz dolgokra. Az Édesapa
Andrea wrote on 2023.06.18. at 10:34
Kedves Édesapa! Azt hiszem, rosszul fogalmaztam meg a gondolataimat, ezért elnézést kérek. Nem én gondolom, hogy vállalhatatlan volt Dávid, hanem talán a fiatalok érezték úgy, hogy ciki lenne vele együtt mutatkozni HA (ismétlem: ha) olyan állapotban volt. Azt is írtam, hogy nem lett volna szabad otthagyniuk. Ez volt a kulcspillanat. Bármi is történt, Önöket értesíteniük kellett volna, és akkor minden minden másképp alakul. Teljesen felfoghatatlan ez a felelőtlenség és nemtörődömség. Dávid ügyét a kezdetektől figyelem. Akkor 29 éves voltam, mára 43 éves, egy kisfiú és egy angyallá lett kislány édesanyja. Az akkori fiatalok is érett felnőttek, talán szülők is lettek. Van annyi pszichológiai ismeretem, hogy tudom, hogy ők azóta is figyelemmel követik a híreket, és tudom, hogy ezeket a sorokat is olvassák. Most hozzátok szólok, akik ott voltatok az utolsó pillanatokban Dáviddal, és elsősorban hozzád, Ági! Történt, ami történt, talán ivott vagy használt valami anyagot, talán nem, talán csak összevesztetek, aztán otthagytátok, megtörtént a baj, és utána -fiatalok lévén- megijedtetek a lehetséges következményektől és inkább elbújtatok. Bizonyos szempontból érthető az ijedtségetek, de most már senki nem fog titeket felelősségre vonni. Felnőttek vagytok, talán szülők is már. Legyen bennetek annyi empátia, irgalom, könyörület, hogy a szülőket nem hagyjátok ebben az idegtépő, lélekpusztító bizonytalanságban. Ki vagyok én, hogy ezt kérjem, de mégis kérem: vegyétek fel a kapcsolatot a szülőkkel. Nem hiszem, hogy tudtok nyugodtan aludni, és nem hiszem, hogy a sírba akarjátok vinni, amit tudtok. A családot minden együttérzésemmel, szívből ölelem.
aksimann wrote on 2023.06.18. at 09:26
Andrea-nak Bocs, az eddigi válaszaimból kimaradt: HA olyan állapotban lett volna Dávid, mint ahogy a "barátnő" elmondta, akkor hogy talált volna oda, arra a szigeti mólóra?????????????????????????????? Az édesapa
aksimann wrote on 2023.06.17. at 11:18
Andrea-nak. Természetesen nem ledorongolni szeretném, mindenkinek lehet véleménye! Csak nem alaposan nézte át a tényeket és van amit le sem írtunk. Mindenesetre köszönjük, hogy sok emberrel ellentétben, érdekli mi történhetett Dáviddal. Ami az Ön részéről segítség lehet, hogy minél több helyen terjeszti a honlap címét, ezzel több emberhez eljut ez a történet, hátha egyszer valaki.......... Az Édesapa
aksimann wrote on 2023.06.17. at 10:48
Andrea-nak. Hosszú lesz, de kérem olvassa figyelmesen végig, amikor ide látogat! Ez a "szál" nem merült feledésbe, csak semmire nem jutottunk vele sem mi, sem a rendőrség. Ön szerint milyen állapot a "vállalhatatlan"??? HA, hangsúlyozom HA olyan állapotban lett volna Dávid, AKKOR még jobban oda kellett volna figyelnie a társaságnak rá, és legrosszabb esetben segítséget kellett volna hívniuk, kérniük. Nála volt a telefonja, amiből megtudhatták volna a mi telefonszámunkat is. Persze tudom, le volt merülve. ( Még én vénember is tudom ilyen esetben hogyan lehet megtudni telefonszámokat!! ) Az én fiatal koromban, ha valamelyik társunk olyan állapotba került alkoholtól ( akkoriban csak a gonosz nyugat használt drogokat ) még jobban odafigyeltünk rá, még ha elérte is az Ön szerinti "vállalhatatlan" álapotot. Hazavittük vagy kerestünk valakit, aki segíteni tudott rajta, pl orvos, DE SOHA, mégegyszer SOHA nem hagytuk magára mondván: "Tud magára vigyázni" mint ahogy a "barátnő" előző pasija nyugtázta a dolgot, amikor észrevették, hogy nincs velük Dávid. Mellékszál: Ha elolvasta az eltűnés történetét figyelmesen, feltűnhetett Önnek, hogy ott volt a "barátnő" előző pasija is aki neheztelt Dávidra, mert "lecsapta a kezéről" a leányzót. Ha ez feltünt, akkor az is feltűnhetett volna, hogy valószínűleg IGENIS összebeszéltek, csak nem a teljes társaság. De valószínűleg az sem tűnt fel Önnek, hogy a 6 ember 2 féle történetet adott elő. A "barátnő" és 2 közvetlen barátja szinte szó szerint ugyanazt adták elő, míg a másik 3 ember másképp írták le Dávid viselkedését, ráadásul ez utóbbiaknál nem is teljesen ugyanaz volt, ami azt mutatja, hogy inkább Ők nem beszéltek össze. A "barátnő", az osztálytársnője, és a volt pasija szinte szóról szóra ugyanazt adták elő. Ez csak úgy lehetséges, ha megbeszélték, mit mondjanak. Volt mitől tartaniuk, mert a pasi vitt anyagot a mólóra, a "barátnő" sodorta a cigit, volt pia, ráadásul ottvan az expasi, ez így együtt hathatott Dávidra rosszul, ha olyan állapotban látták. Tehát volt mitől tartaniuk drog ügyben. A „barátnő” ráadásul hazudott a telefonnal kapcsolatban is: Azt állította, hogy ő próbálta hívni Dávidot, amikor észrevették, hogy nincs velük. Csakhogy a szolgáltató információja szerint 17 óra után hívta Dávidot a „barátnő” száma, azután már csak a mi hívásainknak volt nyoma 20 óra után. És még hogy fokozzam: Megtaláltuk Dávid gépén a „barátnő” telefonszámát. 3x beszéltünk vele 3x másképp adta elő az egészet. A harmadik beszélgetést én folytattam vele telefonon, amiről hangfelvételünk is van. Ezek után a bátyja lecserélte a telefonszámát. A BÁTYJA felhívott engem minősíthetetlen hangnemben felszólított, hogy ne zaklassam a húgát (érti? én ne zaklassam), mert a húga panaszkodott neki, hogy én kiabáltam vele a telefonban és elhordtam mindennek. Mindezt autóban ülve, kihangosítva, a barátom jelenlétében (aki teljesen felháborodott a stíluson) hallgattam végig, én elmondtam neki, hogy mindez nem igaz, és felajánlottam neki, hogy szívesen elviszem neki a hangfelvételt. Hallgassa meg az édesanyjával együtt és döntsék el, KI HAZUDIK. Le voltak döbbenve!! Plusz adalék: A „ barátnő” édesanyja felhívta a lányát, kíváncsi volt mi is történt. Jó hangos volt a telefonja, így mi is (feleségem, én, és párom unokatestvére) tisztán hallottunk minden szót. Mi volt a leányzó reagálása???? „A tököm tele van ezzel az üggyel” Ezek után kérdezem Öntől: Ki a vállalhatatlan? Ma 2023 június 17. van. Eltelt 13 év 10 hónap 5 nap és ez a „barátnő” egyszer sem keresett meg minket, megkérdezni, MI VAN DÁVIDDAL!!!!!!!! Az Édesapa
Andrea wrote on 2023.06.17. at 06:51
Kedves Szülők, Olvasók! Korábban volt arról szó, hogy aznap este (talán egyetemisták) láttak egy félmeztelen bódult, zavartan viselkedő fiatalt a Margitszigeten, aki elutasította a felajánlott segítséget. Ha jól emlékszem a cikkre, akkor hasonlított is Dávidra a fiatalok szerint. Utána ez a szál valahogy feledésbe merült. Ha valóban fogyasztott tudatmódosítót, akkor azzal összeáll valamennyire a kép; hogy miért hagyták ott (bár nem lett volna szabad), hogy a társaság egy része miért tagadott, hogy miért nem egyeztek a beszámolók. Nem akarták azt mondani, hogy Dávid vállalhatatlan volt, és otthagytuk. Arra pedig nem számítottak, hogy baj lesz, így nem beszéltek össze, hogy mit fognak hazudni. Amúgy bízok abban, hogy az akkori fiatalok, akik már érett felnőttek és talán szülők is, előállnak az igazsággal.
Galle wrote on 2023.06.12. at 19:46
Nemrég láttam Random Youtube-os videójában, hogy a 2009-ben ahol Ophélie Bretnacher holttestét megtaláltál, az Északi kikötőnél, akkor éppen törmeléket hordtak oda, hogy betemessék a kikötőt. Az ő holtteste fennakadt egy szalagon, és úgy vették észre, ha nem akadt volna fent, őt sem találták meg sosem. 2008 óta hordták oda a törmeléket, és 2012-re fejeződött be, de 2008-ban és 2009-ben a teljes öböl megvolt még. Ezt a kikötőt hogy így betemették, ki tudja, hány maradványt találnának alatta... Borzasztó.
Valaki_01 wrote on 2023.06.07. at 07:05
Rendben:)
aksimann wrote on 2023.06.07. at 06:56
Valaki_01-nek: Sőt, nagyon megköszönnénk!!! Az Édesapa
Valaki_01 wrote on 2023.06.06. at 21:45
Tisztelt Ackermann család nem gond ha Dávid történetét Facebookon több csoportba is megosztom? Hátha csoda történik.
Valaki_01 wrote on 2023.05.24. at 20:03
Szerintem a margitszigetet jobban át kellett volna annak idején nézni.pl.szennyvízcsatornákat, vízelvezetőket,erdősebb,bozótosabb területeket,mélyedéseket, meg hát ugye a kamerákat sem ártott volna időben visszanézni.én a szülők helyében a margitszigetet és környékét újra kiplakátolnám dávid fényképével és feltüntetném rajta a nyomravezetői díjat.meg a tv csatornákat meg keresném hogy adják le megint dávid történetét.én még ennyi idő után is megpróbálnék szemtanúkat keresni, hátha valaki megszólal..
noname wrote on 2023.05.21. at 14:52
Amúgy az hogy működik, ha megtalálnak valakit és nem sikerült azonosítani? DNS tesztet lefuttatják rögtön a rendszerben? Van amikor nem tudnak DNS mintát venni?
Valaki01.-nek válaszolok! wrote on 2023.05.21. at 01:03
Szép estét! Én egyetértek abban, hogy lenne értelme Dávidról filmet forgatni. Nem is értem hová is tűnt Dávid, és miért nincs senki aki látott volna valamit.Vagy van, de hallgat valamiért! nem értem miért nem lehet újból fel keresni azokat akik ott voltak akkor a mólón ,amikor Dávid lemaradt! Nekik mindenképp többet is kellene tudniuk! És Dávid barátnője... (ezt idéző jelben írom ) Mert miért is hívta oda a volt pasiját hm. ? Sokat gondolkodom Dávidon, hogy mi is lehetett vele! Az is megfordult a fejemben, hogy nem volt ott a szigeten, mert elment onnan vagy valaki valakik elvitték őt a szigetről, nem kizárt! Azt meg egyenesen nagyon furcsállom, hogy a rendőrök nem segítettek, hanem még hátráltatták a nyomozást, és a kamera felvételeket nem akarták megmutatni, és azt mondták, hogy törlődött, holott van több olyan ismerősöm, aki állítják ,és tudják, hogy ha törlődött is a felvétel akkor is van annak módja, hogy meglehessen nézni!! Újból kellene a tv.-be😉😉 is beszélni róla, és minden lehetőséget megfogni, nem elengedni!Ki kell végre derüljön, hogy mi is történt Dáviddal! Remélem mielőbb kiderül!Kívánom, hogy legyen már egy nyom amin el lehet indulni! Minden jót kívánok a családnak!
Galle wrote on 2023.05.20. at 13:50
Illetve elnézést, azt sem tudom, mert vidéki vagyok, hogy akkoriban nem voltak ott a Margit-szigeten, vagy a közelben valamilyen építkezések esetleg? Ezeknek utánanéztek?
Galle wrote on 2023.05.19. at 17:50
Valahogy nem kerek nekem sem ez az egész, a telefonos történet főleg.
Valaki_01 wrote on 2023.05.19. at 05:38
Amúgy nem lenne hülyeség ha dávidról filmet vagy könyvet csinálnának ha a whiskysről lehetett csinálni pedig egy bűnőző akkor dávidról is lehetne.
Kacs3003 wrote on 2023.05.17. at 15:26
Köszönöm vàlaszát. És Hangya Gábor magánnyomozónak nincs erre rálátása ,hogy a "barátnőt" kihallgatták vagy sem? Ő sem hallgatta ki mint magánnyomozó? A molótól nem messze több épület is van, mindjárt a pesti oldalon, ott a pincék, tetőterek raktárak át lettek vizsgálva? És a sziget csatornarendszere, vízóra és egyéb aknák stb.? Azt is el tudom képzelni ,hogy Dávid ha valóban rossz állapotban volt, lehet egy ismeretlen valaki mondjuk szóba elegyedett vele, vízzel kínálhatta, majd mikor elárulta ,hogy vecsési és már nincs haza vonat,busz stb. tanácsolhatta ,hogy menjen el vele az ő lakására. Ez nem tűnik fel senkinek ha 2 ember elsétál még ha az egyik mondjuk ittas is. Ön ezt mennyire látja lehetségesnek, el tudja képzelni Dávidról hogy egy idegennel elmegy?
Kinga 79 wrote on 2023.05.17. at 14:03
Szerintem ha a Netflix keresné meg a régi társaságot,megszólalnánk. Hisz milyen menő már a Netflixen szerepelni 😥🤮(irónia) https://24.hu/kulfold/2023/05/17/kayla-unbehaun-eltunt-megtalaltak/
aksimann wrote on 2023.05.17. at 10:20
Válasz Kacs3003-nak. Az alapítvány létezik, de a Covid óta Támogatók, támogatások hiányában szünetel a tevékenység. A hajléktalan amennyit tudott, segített. A többi fiatalról azóta semmit nem tudunk, sőt azóta sem tudjuk, hogy a "barátnőt" egyáltalán meghallgatták-e. Az Édesapa
Kacs3003 wrote on 2023.05.17. at 10:03
Üdvözlöm, érdeklődnék hogy az Ezer Lámpás Éjszakája mozgalom még létezik? Mostanában nem hallani róluk. Újra fel kellene ,hogy kapja a média az ügyet. Mikor a Margit-szigeten járok megállok a mólónàl és arra gondolok, ha azok a fák beszèlni tudnának... És a hajléktalanok körében sem jutottak semmire? És az a hajlektalan akinél a telefon volt, mennyire volt szórabírható, segítőkész?? Mi van mostanában a mólón volt többi fiatallal?? Köszönöm válaszát Sok erőt kívánok
Valaki_01 wrote on 2023.05.16. at 22:17
Nem értem hogy tud egy ember eltünni nyomtalanul egy olyan városban mint Budapest úgy hogy nem látta, nem hallott róla senki ez az egész ügy hátborzongató és furcsa de a nyakamat teszem rá hogy akik az nap vele voltak többet tudnak főleg ági.. ahogy a rendőrség viselkedett meg kezelte dávid ügyét, nekem olyan érzésem van mintha el lett volna sikálva ez az ügy...
Galle wrote on 2023.05.16. at 10:13
Sajnálom, nagyon szomorú, hogy ezek alapján sem sikerült előrejutni. 😢
Valaki_01 wrote on 2023.05.15. at 21:07
Tisztelt Ackermann család talán az ICMEC-kel sem ártana felvenni a kapcsolatot,ez egy nemzetközi kutatócsoport az interpoolal működik együtt, esetleg lehetne nekik emailt írni és elküldeni dávid történetét.Hátha tudnak segíteni. https://en.m.wikipedia.org/wiki/International_Centre_for_Missing_%26_Exploited_Children
Valaki_01 wrote on 2023.05.15. at 20:40
Tisztelt Ackermann család tudom hogy a magánnyomozós dolgot is próbálták de talán többel is kéne beszélni, elmesélni neki Dávid történetét és tanácsot kérni,akár külföldről is, hátha tudnak segíteni és nincs minden veszve. https://magannyomozo.com/
aksimann wrote on 2023.05.15. at 18:59
Válasz Galle-nak Köszönjük, hogy érdekli Dávid története. A telefonnal és a SIM kártyával kapcsolatban minden meg lett vizsgálva ami lehetséges. A telefon IMEI azonosítója alapján megtudtuk a honlapon leírtakat, annál tovább nem jutottunk. Katt a linkre: Your text to link... Az Édesapa
Galle wrote on 2023.05.12. at 13:53
Tisztelt Szülők! Dávid legutolsó telefonszáma alapján ha jól láttam, akkor jelenleg a Yettel szolgáltatónál van, ami régen a Pannon GSM volt. Említették, hogy Dávid SIM kártyája is eltűnt a telefonnal együtt. Szeretném megkérdezni, hogy Dávid SIM-kártyáját próbálták-e a száma alapján felderíteni? Mert minden SIM-kártyának van egy egyedi száma, amit ha nem tudnak, akkor Dávid legutolsó telefonszáma alapján le lehetne kérdezni a szolgáltatónál, és lehet, hogy arról is kaphatnának információt, hogy mikor és hol használták utoljára. Nem tudom, hogy ezt próbálták-e már, vagy csinálták-e már, lehet ezzel is lehetne információhoz jutni. Ezt azért írom, mert egy ismerősöm most tudta ezzel a módszerrel előkeríteni a 2018-ban ellopott telefonját, kiderült, hogy használták még a SIM-kártyáját, és így a hatóságok meg tudták találni a telefont.
Lolka Bolha wrote on 2023.04.16. at 04:27
Friss hír, hogy Tánczos Gábor ügyvédjénél, akit a körmendi H. Zsófia megöléséért ítéltek el, de mindig is tagadta, hogy ő volt a gyilkos, jelentkezett egy férfi, aki azt állítja, tudja, ki ölte meg H. Zsófiát. Elmondta: rákos beteg és mielőtt meghal, szeretne könnyíteni a lelkiismeretén. Akár Dávid kapcsán is akadhat valaki, aki tud valamit, de hallgat, függetlenül attól, hogy Dávid él-e még vagy sem. Ha nem adják fel a szülők a keresést, akkor nagyobb az esélye, hogy egy esetleges ilyen embert a lelkiismerete megszólalásra készteti. https://www.nyugat.hu/cikk/a_tv2_szerint_nem_tanczos_gabor_olte_meg_a
Valaki_01 wrote on 2023.04.15. at 17:45
Pont most láttam hogy gyálon több emberi maradványokat találtak lehet a szülőknek érdeklődni kéne https://www.atv.hu/belfold/20230415/horror-budapesten-emberi-csontokat-talaltak-elleptek-a-rendorok-a-kornyeket
Valaki_01 wrote on 2023.04.15. at 17:33
Amúgy az jutott eszembe hogy nemzetközi hírcsatornákkal is felkéne venni a kapcsolatot mint pl.CNN vagy az Euronews mert elég nagy a nézetségük és Dávid történetét sok helyre elkéne küldeni hogy közismert legyen a története,hátha megszólalna valaki vagy esetleg a szülők kapnának külföldről segítséget a hatóságoktól vagy magánnyomozóktól.Meg külföldi influenszereket is felkéne keresni akinek több milliós a nézetsége hogy osszák meg youtube-on dávid történetét.
Valaki_01 wrote on 2023.04.15. at 07:37
Szerintem külföldi műsorokba,magazinokban,újságoknak is elkéne juttatni dávid történetét.minnél többen látják annál jobb, illetve Magyarországon újra le kéne adni a tv-ben.meg tényleg nem hülyeség a megfilmesítés
Lolka Bolha wrote on 2023.04.14. at 02:18
Tele van az egész You Tube Dávid eltűnésén csámcsogó influenszerekkel, akik nyilván azért csinálják ezt, hogy minél többen megnézzék és minél több pénzt kapjanak érte a reklámok után. Például ez a sok közül: https://www.youtube.com/watch?v=XiiOL683ijk Bár felteszem nem konzultált egyik sem Dávid szüleivel. Kell ide a unsolved.com?
aksimann wrote on 2023.04.08. at 18:39
Válasz Kinga 79-nek! Köszönöm, ki fogom próbálni. Az Édesapa
Kinga 79 wrote on 2023.04.08. at 17:31
Nagyon szívesen. A deepl.com fordító egész jó. Azt tudom ajánlani. 🙏🙏
aksimann wrote on 2023.04.08. at 17:13
Válasz Kinga 79-nek! Köszönjük az ötletet, megpróbáljuk, bár a mi angoltudásunk nem visz messzire. Nem tudjuk mennyire részletesen kell nekik leírni Dávid történetét és elég-e a Dávidot kereső oldalunk címe a részletek bemutatásához. Mindenesetre megpróbáljuk. Köszönjük szépen! Az Édesapa
Kinga 79 wrote on 2023.04.08. at 14:07
Kedves Család! Köszönöm,hogy új vendégkönyvet nyitottak és ezt karban tartják. Próbálták esetleg az unsolved.com-mal felvenni a kapcsolatot? Hátha megfilmesítik és ezáltal több emberhez eljut Dávid esete is,és megoldódik a rejtély.
Valaki_01 wrote on 2023.03.10. at 18:25
Kocsis atya valami még eszembe jutott,maga vagy csak szórakozik vagy maga tud valamit és burkoltan próbál célozgatni hogy hol lehet dávid..Romániai farkas hegy azért elég nagy és erdős és ha esetleg valami bűncselekmény történt dáviddal akkor ott el lehet rejteni egy ember maradványait szerintem ha tud valamit akkor inkább konkrétan írja le privátban a szülőknek.Ha meg nem tud semmit akkor ne írjon ide mert a szülőknek így is nehéz.
Valaki_01 wrote on 2023.03.10. at 18:12
Tiltsák már le ezt a kocsis atyát mert fejben vannak nálla problémák.Remélem hogy csak egy gyerek szórakozása ez hogy ilyeneket ír és nem pedig egy felnőtt ember.Vérfarkas vagy persze...ne szórakozz már.Ne itt éld ki magad ha unatkozol.Ha nem tudsz okosat írni akkor inkább ne írj semmit.
aksimann wrote on 2023.03.09. at 19:39
Kocsis Atyának Köszönjük, hogy foglalkoztatja Dávid eltűnése, DE, mint már jeleztem, minden ehhez hasonló viccesnek vagy akár elgondolkodtatónak szánt hasonló bejegyzés törlésre kerül! Az írója pedig tiltott lesz. De eszembe jutott még valami: Ha ennyire biztos a maga által leírtakban, menjen és hozza haza Dávidot, akkor még a felajánlott jutalmat is megkaphatja, ami valószínűleg a költségeit is bőven fedezi. Amennyiben sikeresen jár el, kérem a "Kapcsolat" menüpont alatt található eléréseink valamelyikén jelentkezzen. Egyébként tartózkodjon az ilyen bejegyzések írásától.
Valaki_01 wrote on 2023.03.09. at 19:15
.Eltűnt egy ember a szülei azt sem tudják mi van vele maga meg jön a vérfarkasokkal meg a vámpírokkal,nem a harrypotterbe vagyunk.Remélem a szülők törlik vagy tiltják ezt az embert..
Valaki_01 wrote on 2023.03.06. at 14:53
Jól is teszik a szülők ha az ilyen idióták hozzászólásait törlik nem is értem az ilyen rosszindulatú embereket, ahelyett hogy segítenének.Sajnos ez bárkivel megtörténhet ami dáviddal és jobban odakéne figyelnünk egymásra,nem pedig egymást cserben hagyni.
aksimann wrote on 2023.03.05. at 08:13
Jillian Mastrano Dragomir-nak és Kocsis Atyának! És mindenki másnak, aki viccesnek találja a fiunk eltűnését, keresését, és kétségbeesésünket!! Minden hasonló, vagy Dávid történetén humorizáló bejegyzés törlésre kerül!!! Ha valakinek ilyen gondolatai, ötletei vannak, tartsa meg magának vagy írja ki magából máshol!! Köszönjük! Az Édesapa és az Édesanya
Valaki_01 wrote on 2023.03.04. at 19:04
Ami szerintem sem ártana ha a szülők az ismeretlen holtesteknél kicsit körbenéznének vagy utánna járnának ennek mert ha a szülők adnának dns-t és azokat összevetnék a rendőrség..hátha nagyobb lenne az esély.Egy próbát meg ér,nem veszítenek vele semmit a szülők ha a rendőrségen utánna érdeklődnek hogy ilyenre lenne e lehetőség.
Lotti wrote on 2023.03.01. at 20:29
Kedves Ackermann család! Minden tisztelettel írok, ha tapintatlannak tűnök akkor elnézést kérek. De szerintem az ismeretlen holttestek adatbázisában kellene egy átfogó, minden lehetséges találatra kiterjedő DNS vizsgálatot kezdeményezni. Olvastam, hogy egy arcrekonstrukciós felhívás miatt már történt hasonló de nem volt egyezés. Nem lehetne minden egyes férfi, korban ráillő ismeretlennel összehasonlítani a DNS-t?
aksimann wrote on 2023.03.01. at 08:14
Válasz Valaki_01-nek. Sajnos még mindig semmi 😩
Valaki_01 wrote on 2023.02.28. at 18:25
Reméljük Dávid előkerül,azóta sincs semmi változás az ügyben?
aksimann wrote on 2023.02.22. at 20:15
Válasz Valaki_01-nek és xy-nak. Köszönjük szépen a linket és a javaslatot. Már elkezdtük az utánajárást, de igazából mi csak kérni tudjuk az információkat. Az Édesapa
Valaki_01 wrote on 2023.02.20. at 21:12
Szülőknek érdeklődni kéne illetve meg kéne nézni.
xy wrote on 2023.02.20. at 21:03
Egy megkötözött holttestet emeltek ki a Dunából: Your text to link...
egy látogagó wrote on 2023.02.18. at 19:23
Normälis maga Kocsis atya? Hogy van képe ilyen ökorseget beirni íde? Ki engedték a bolondok házából ..... az őrűlteket?
Bütyök wrote on 2023.02.17. at 20:54
Én tudok egy Aldit, ahonnan réti néger tolvajok állandóan lopják a bevásárló kocsikat. Pedig csak az Aldinak van 3 kamerája. A biztonsági őr sem megy utánuk, mondván, hogy nem hagyhatja ott az áruházat, akkor sem, ha szeme láttára viszik el. Mellette egy benzinkút, szintén több kamera. Majd a közútkezelő kamarái. Majd egy állami intézmény kamerái. Majd 2 darab önkormányzati térfigyelő kamera. Összesen 12 kamera a tolvajok útján, de minek... A budapesti "Rákóczi tér" pedig már sok éve átköltözött a Nyugati térre. Aluljáróban egész nap normál prostituáltak zaklatják az arra járókat, még a fiatalkorúakat is, az aluljáróban lévő nyilvános WC-ben meg homoszexuális prostituáltak. Az aluljáróban körülbelül 30-40 darab kamera van felszerelve. A rendőrség még sem tesz az égvilágon semmit...
Valaki_01 wrote on 2023.02.14. at 13:40
Én már azután be pereltem volna a rendőrséget miútán alig akarták elkezdeni a keresést,a rendőrség kamuzott hogy nincsenek kamerák a szigeten, érdekes a szülőknek kellett kideríteni úgymond egy civil embernek hogy vannak kamerák,plusz érdekes mód csak azután nézték meg miután dörlődtek.Meg a szülőknek kellett írni egy levelet hogy csináljanak már valamit mert a rendőrség nem akarta valamiért elkezdeni.Értem hogy a rendőrségnek követni kell egy eljárás rendet stb de ez már azért gyanus én ezek után felfogadtam volna egy ügyvédet és bíroságig vittem volna hogy a rendőrség milyen csodálatos munkát végzett.De szerintem még most sem késő egy ügyvédet fogadni és tanácsot kérni és a bíroság elött felsorolni hogy rendőrség mennyi mulasztást csinált.Amugy meg ha a rendőrség nagyon vissza akarta volna állítani a kamera felvételeket akkor biztos hogy vissza tudta volna mert hallottam már olyat hogy valaki törölt egy felvételt vagy egy fotót és egy jó szakember segítségével vissza lehetett állítani a felvételeket.Szerintem a szülőknek nem kéne ezt az ügyet annyiban hagyni mert itt sok furcsaság van ebben az egészben és lehet a szülők bíroságig vinnék az ügyet lehet valaki elkezdene beszélni mert a hülye is észre veszi hogy a rendőrség nem véletlenül mulasztott ennyit és nem csak Dávid ügyére gondolok.Akár újra ki lehetne plakátolni a szigetet illetve Pest nagyobb csomópontjait, hajléktalan körökbe érdeklődni,ki plakátolni, a tv-ben újra leadni dávid történetét hátha valaki megszólal, tudom hogy ezek már megtörténtek de hátha csodatörténik.
Szilágyi István wrote on 2023.02.14. at 00:19
Valaki_01-nek: Ezt kellene tenni, egyetértek! Ophélie Bretnacher és Strehó Gergő esetében is "törlődtek" a kamera felvételek, mire egyáltalán "észrevették", hogy vannak arra kamerák! Magyarországon nem rendőrség, hanem bűnőrség működik! Csak akkor tesznek valamit, ha van rá politikai akarat. Márpedig nincs!
Valaki_01 wrote on 2023.02.13. at 13:55
Tisztelt Ackermann család én az önök helyében be perelném a rendőrséget mert nem végezték a munkájukat rendesen de lehet nem véletlen ahogy a rendőrség kezelte ezt az ügyet.gondolom le lettek fizetve.a kamerákat sem véletlen hogy csak akkor nézték meg mikor már törlődtek meg a rendőrség először hazudtak a kamerákkal kapcsolatban.